Nyny Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam, wyjechalem na wakacje i moj wybitnie inteligentny ojczulek dorwal sie do kompa wszystko psujac. Podczas uruchamiania IE wlancza sie jakas **** wyszukiwarka lub co w tym stylu. za nic w swiecie tego nie moge usunac probowalem juz chyba z 20 programo tego typu. Szukanie w rejestrze nic nie dalo msconfig tez czysty. Wyszukiwanie plikow utworzonych w czasmie mojej nieobecnosci tez nic... Blagam ratujcie bo instalacja windowsa ani opery mi sie nie usmiecha. Dodam jeszcze ze nie dzialaja mi przycisci wstecz oraz dalej zarowno w IE jak i w normalnym eksploratorze windows :( Co robic prosze o sugiestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Spybot'a używałeś :?: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___s.../spybotsd13.exe Dla pewności zrób jeszcze update Spybot'a. Jak dla mnie to jedno z najskuteczniejszych toolsów na tego typu problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 to co u mnie :/ http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81378 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 czysczenie rejestrów pomoze :] rejestry w XP są na tyle 'sprytne' ze mają zdublowane informacje.. jak usuniesz taką przeglądarke to po ponownym uruchomieniu kompa i tak wpis pojawi sie spowrotem... musisz po prostu przeszperac cały rejestr regeditem w ostatecznosci wyszukując jakies kluczowe słowo z tego adresu tej wyszukiwarki. potem jesli masz total commandera daj mu wyszukiwanie ciągu w plikach w katalogu windowsa podobnie kawałek nazwy tej wyszukiwarki.. pamietam ze u mnie gdzies w windowssystem chyba był jeszcze plik który miał w sobie własnie skróty do tych stronek-wyszukiwarek... wywaliłem i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 w tym problem ze zadnych slow kluczowychtego czegos nie moge znalezc:D gdzie w windows commanderzejest opcja wyszukiwania ciagu znakow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 hm a ad-aware :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 adaware to probowalem jako pierwszy wszystkie wersje i nic..... tego chyba nie da sie juz usnac:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Uzyj programu: HijackThis http://windows.home.pl/forum/viewtopic.php?t=10649 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...