mlo_dy Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Dostalem do irdy instrukcje z allegro ze mamwejsc w Integrated periphals setup a aj takiego czegos nie mam ://..... Moglby mi ktos opisac jak wlaczyc irde w biosie ? Moja plyta glowna to ASRock P4145D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Najlepiej bys zrobil zagladajac do instrukcji... Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie w biose to sie miesci w: I/O Device Configuration -> UART2 Function Selection -> Standard Infrared mobo: asus a7v333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlo_dy Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ok odpalilem ja w biosie, teraz mi znikl cd rom, nagrywarka i flop ..... I jeszcze na dodatek pcsuite nei wyczuwa mi irdy - pisze ze nie podlaczona :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...