spartus1 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam Mam bardzo przykra sprawe dla mnie chcialem w/w programem zwolnic nieco miejsca na dysku i niestety cos przekombinowalemi usunelo mi chyba calokicie jedna partycje otyle wazna ze byly tam albumy ze zdjeciami. po wejciu w P M widac ja ale nie mozna sie tam dostac ani nic z nia zrobic a po wejsciu w moj komputer wcale jej nie ma . Co robic pomocy czy jeszcze mozna odzyskac te zdjecia??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 http://www.ontrack.pl/view.php?p=easyrecovery próbuj :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartus1 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Bardzo dziekuje za odpowiedz sprawdze ten programik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...