mib Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Wpadł mi telefon do wody!! Szybko go wyjąłem i wyłączyłem. Telefon działa, ale jest problem: mam zacieki pod wyświetlaczem (dwie plamki) jak to usunąć, bo mnie to trochę wkurza Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 sciagnoles panel i dobrze wysuszyles caly telefon???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Sek w tym ze byl w wodzie okolo sekundy bo go szybko wyjalem!!!!!! nie mialem mozliwosci natychmiastowego rozkrecenia telefonu to nokia 6210 jak wrocilem do domu to go rozkreciel mi w srodku byl suchy no poza ta niewielka iloscia wody pod wyswietlaczem!!!! Zostawie go na noc w czesiach pierwszych moze to wyschnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 miaBem prawie podobny problem tylko ze caly telefon skompal sie w vodce i na nastepny dzien dzialal normalnie ale wiesz to byla vodka a nie woda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Zostaw go na noc w jakims cieplym, bez przesady :) , miejscu. Powinno wyschnac. Jedyny sek w tym, ze to woda, wiec moga zostac plamy (chyba nie wpadl Ci do destylowanej ;) ). A jak usunac plamy (jezeli zostana) to niestety, nie mam pojecia. Moze jakas substancja co wyprze wode, a potem wyparuje? Nie wiem. Nie mam pomyslu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ok dzieki za odpowiedzi!!!! Zostawilem go w czesciach pierwszych na noc i cale szczescie juz wszystko ok!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...