PelzaK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 coś.. czyli coś co bedzie reagować na promieniowanie UV... tylko to coś... musi być w postaci jakiegoś środka,który mozna by wymieszać z jakąs przezroczystą masą plastyczną (siliconem np) żeby uzyskać.. bez owijania w bawełnę.. świecącego robaka :] (aliena jakiegoś) lub dowolny inny twór własnoręczny Moze ktos ma z tym jakies doświadczenia... zastanwiałem sie nad zdrapaniem luminoforu z wewnętzrnych scianek świetlówki... ale wole zapytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 moze dało by sie wymieszac zawartosc markera z silikonem. jesli nie jest na bazie wody (pisak) bo silikon raczej niebardzo sie bedzie z wodą łączył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 a nie lepiej po "uformowaniu" pomalować farbką UV ?? (proszę mnie nie bić, niebardzo się znam... :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 moze i lepiej ale robak ma być przezroczysty... jak to 'ufo' zazwyczaj bywa... wiecie :D... z mazakiem moze wyjdzie... ale i luminofora dam... bedzie miał świecące wnętrzności :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 hmm... kiedyś miałem taki klej wodny nazywał się Dragon o ile pamiętam to fajnie się go formowało :D (nie jestem pewiem czy to ten..) może wymieszać go z płynem UV dodawanym do WC mam jeszcze jeden pomysł :D przepis na zielonego robaka: kisiel, smak np.kiwi (zielony). płyn UV. żelatyna... :D kisiel przyżądzamy w/g przepisu ale do wody dodajemy płyn UV :D po ostygnięciu dosypujemy żelatynę czekamy aż troszkę zastygnie i formujemy robala :P ps. niedość że robak fajny to jadalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ale ma krótki termin przydatnosci do spozycia :lol: Ten shit musi byc zrobiony z nieoragnicznych materiałów - żeby nie ożył :D i nie jadalnych.. żeby nie spleśniał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...