Souler Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ludzie dorwalem taka karte,ale ona ma tylko 4 kostki pamieci i po tym sadze ze jest 64 bity,ale przeciez to sa ddr sgram,a poza tym nie bylo chyba 64-bitowych gts-ow. prosze o szybka odpowiedz bo nie wiem juz sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 skoro dorwales ta karte to sam sprawdz ! mi tez sie wyaje ze nie bylo 64 bit gts'ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie spotkalem GTSa z 64 bitami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 jeszcze w tych czasach NVIDIA nie miała tak głupich pomysłow ... NIE BYŁO 64bitowych GTS tak samo ULTRY i titanium jak i gf 2 jak i gf 4 to samo sie tyczy seri gf 4 ti.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 To nie NV jest winna takich wymyslow. To producenci ograniczajac koszta tworza 32bitowe MX440!! Tak tak sa i takie cuda!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 A ja widziałem GTS z 64bit szyną, w 3dMarku wydajność była troszke większa niż w przypadku Mx400, oczywiście kazałem kumplowi pozbyć się tej tandety. Czy jest to faktycznie szyna 64bit możesz sie dowiedzieć z Riva Tunera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 byly 64 bit - gf2 mx 400 na 100% , wiem bo kiedys mialem , 128 bitowe byly na jakis starszych pamieciach (chyba jakos sgram), a te 64 bitowe byly na szybszych DDR 1 - tych co teraz sa w wiekszosci kart . nawet mozna poszukac na stronach producentow , bo wiem ze ja widzialem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 jeszcze w tych czasach NVIDIA nie miała tak głupich pomysłow ... NIE BYŁO 64bitowych GTS tak samo ULTRY i titanium jak i gf 2 jak i gf 4 to samo sie tyczy seri gf 4 ti..Były - np. Riva TNTm64, Vanta 8) a GTS nalezał do najbardziej "topowych" modeli więc oczywiście NIE BYŁO 64 bitowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 byly 64 bit - gf2 mx 400 na 100% , wiem bo kiedys mialem , 128 bitowe byly na jakis starszych pamieciach (chyba jakos sgram), a te 64 bitowe byly na szybszych DDR 1 - tych co teraz sa w wiekszosci kart . nawet mozna poszukac na stronach producentow , bo wiem ze ja widzialem .a czy my tu piszemy o 2mx czy przypadkiem o 2gts ??!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 no to jeszcze sie odnies do wypowiedzi lancera - ktory pisze o mx440 . napisalem to jako ciekawostke i tyle , skoro byly gf2 mx 64 bit , to moze jakis expert na tajwanie wydal gf2 gts 64 bit - skad wiesz ze tak nie bylo? to ze u nas nie ma radkow 9200pro - to nie znaczy ze ich wogole nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 no to jeszcze sie odnies do wypowiedzi lancera - ktory pisze o mx440 . napisalem to jako ciekawostke i tyle , skoro byly gf2 mx 64 bit , to moze jakis expert na tajwanie wydal gf2 gts 64 bit - skad wiesz ze tak nie bylo? to ze u nas nie ma radkow 9200pro - to nie znaczy ze ich wogole nie byloczy ja tu gdzies napisałem ze wiem ze tak nie było ??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 jeszcze w tych czasach NVIDIA nie miała tak głupich pomysłow ... NIE BYŁO 64bitowych GTS tak samo ULTRY i titanium jak i gf 2 jak i gf 4 to samo sie tyczy seri gf 4 ti..Były - np. Riva TNTm64, Vanta 8) a GTS nalezał do najbardziej "topowych" modeli więc oczywiście NIE BYŁO 64 bitowych.a czy ja gdzies wspomniałem o TNTm64 :D ?? przeciez z nazwy widac nawet ze to 64bitow... mowiłem o seri titanium GTS/PRO/titanium/Ultra to seria gf 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 [(...)mowiłem o seri titanium GTS/PRO/titanium/Ultra to seria gf 2Spoko, mały misunderstanding :wink: odniosłem to do ogólnie tamtych czasów :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...