djluck Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witajcie. Niedawno od ciotki otrzymalem kamere internetowa i nie moge nigdzie znalezc driverow :cry: oto link do kamerki: http://www.modernoriginals.com/produit.asp...PID=1840&TID=13 Szukalem caly dzien i nigdzie nie znalazlem :( Pytalem na zagranicznym forum z driverami tez mi nikt nie pomogl :? Znajdzie sie jakas dusza ktora mi pomoze? p.s. moj system win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 oj nie za dobrze z twoim angielskim :lol: I don't driver to this My system is Windows XP. Can i help me? Please link to this driver. ehehhe mogłeś kogoś poprosić o pomoc.... :lol: a co do problemu to szukałem ale do tej kamerki nic nie można znaleźć... nawet oficjalnej strony to chyba nie ma... :? nie lepiej było kupić jakąś popularniejszą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djluck Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Pisalem to na szybko wiec sie nie dziw :wink: kamerke dostalem i dlatego teraz musze szukac tych sterow ;( szukalem 2 dni i nic. a stery do niej musza byc... tylko gdzie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 a kamerke dostałeś gołą ? bez żadnych płytek ? :? postaram sie poszukać tylko powiedz chociaż firme.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djluck Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 wlasnie to jest ten bol ze ja nie mam zielonego pojecia co do za szajs jest :? wszystko jest w tym linku napisane. ja mam na aparacie z przodu napsiane HM Design i to wszytko. nigdzie nic nie pisze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...