fenriz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Mam Linuksa Mandrake 9.0. Po wydaniu polecenia w konsoli "urpmi kernel-source" pokazuje sie error (sumy MD5 w katalogu varcachecostam się nie zgadzają) prosze o pomoc bo zaczyna mnie już to wk.... :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 cd /usr/src wget http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v2....x-2.6.7.tar.bz2 tar xvjf linux-2.6.7.tar.bz2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Wszystko miło tylko że zawsze jak ściągam jakąś kilkudziesięciomegową instalke to sie pojawia błąd CRC i do widzenia :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekG Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Mozliwe, ze masz uszkodzona pamiec, sprawdz ja jakims memtestem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...