zenx Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 W pakiecie oprogramowania znajduje sie program redline. Chciałem go zainstalować a tu program prosi mnie o podanie cd-key. Obszukałem całe pudełko po karcie, opakowania i seriala nie znalazłem. Pomózcie co mam robić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 A na płytce? Może byś w jakimś pliku readme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Serial jest na kopercie od płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenx Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Właśnie nie ma ale cóż juz dałem sobie rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...