Szoszon Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 No właśnie .... czy jest w tym zasilaczu kabelek do kontroli obrotów :?: Zakładałem go dzisiaj w nocy i takiego nie zauważyłem. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Na twojepc.pl jest test tego zasilacza i piszą, że nie ma kontroli obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a szkoda bo jest dosyć głośny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem - obroty wentylatora są regulowane w zależności od temperatury wewnątrz zasilacza, ale nie ma kabelka do ich monitoringu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jak ciepło to tłucze się dramatycznie. To teraz najgłośniesza część mojego kompa. No ale wystarzcy że okno jest otwarte i już go nie słychać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...