tomek1111 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Witam Mam pytanie czy można zmieniać vcore na tej płycie bo w biosie i w zworkach nie doszukałem się tej opcji . Ze zmianą mnożnika mam też problem tzn : Mam durona 600 który kręci się u sąsiada na MSI do 950 , a u mnie jak nawet zmniejsze mnożnik to po resecie kompa nic się nie dzieje ( monitor nie startuje ) CO JEST GRANE. Może ktoś miał też takie problemy ?? Proszę o treściwe odpowiedzi . Dzinks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 1) Vcore zawsze mozna zmienic drut-modem. 2) Moze procek ma zablokowany mnoznik? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1111 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 w moim duronie dobrze zamalowalem moski L1 , wiec mnoznik jest odblokowany !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...