pok Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Zakupiłem sobie tego coolera, posmarowałem rdzeń grafy pastą dołączona do ac vga silencera załozyłem i od razu zaczołem podkręcać.Po podkręceniu jak w opisie ac był bardzo ciepły ale nie gorący :) I teraz muj problem: po zmainie sterowników grafa zaczeła sie niemiłosiernie grzać.Nie wiem czy to wina sterów ale przed zmianą grałem w far cry 3 godziny i nic a po zmaianie artefakty itp. juz po około 10 minutach grania.Dodam że zmieniałem pasty i nic nie dało.Wiecie czemu tak sie dzieje?A i jeszcze jedno mianowicie jak mocno dokręcać śrubki w ac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Srubki dokrecaj BARDZO mocno! To jest podstawa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a nie ukrusze rdzenia albo go nie zmiażdże tym???A ta pasta co ją dodaja do ac jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Srubki dokrecaj BARDZO mocno! To jest podstawa! Bo ja wiem czy taka podstawa...? Jak dokrecilem na maxa, to pcb sie wygiela i mialem arty nawet na standardowych zegarach! Musisz poprostu wyczuc. Bylo juz o dokrecaniu chyba w topicu tego coolera. Wiem ze nie tylko ja, ale tez inni mieli problemy po maxymalnym dokreceniu i potem trza bylo troche odkrecic. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55225 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Tam jest 26 stron tekstu, komu by sie chcialo to przegladac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Tam jest 26 stron tekstu, komu by sie chcialo to przegladac?za takiego posta dał bym ci bana na przemylsenie twoich slow (jak bym mogł) :idea: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Tam jest 26 stron tekstu, komu by sie chcialo to przegladac?za takiego posta dał bym ci bana na przemylsenie twoich slow (jak bym mogł) :idea: :!:Też bym dał po to jest forum żeby czytać a nie wygłaszać swoje insynuacje :( Vip,Kucyk i inni zapraszamy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Tam jest 26 stron tekstu, komu by sie chcialo to przegladac? Mnie się np. chce. Przeczytałem już 8 stron i dowiedziałem się wiele o moim coolerze na grafike. Jeżeli komuś zależy to nie będzie to dla niego żaden problem (chyba, że nie lubi czytać, albo jest na modemie :wink: ) Za takiego posta BAN jest wskazany... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan45 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Post dobry tylko nie wiadomo gdzie powinien być Ja mam ten sam problem po odklejeniu oryginalnego radiatora i przejściu na paste z kartą dzieją się cuda i nikt nie potrafi tego wytłumaczyć Też mam Radka tyle że gorszego 7000/ve ale problem ten sam Mnie do tego nie zmienia ustawień po resecie i jak właczam kompa to w dosie mam kaszane na ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Dzięki za link do topica.Sam jakoś nie mogłem znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...