yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 :wink: Płytka DATEX 800MB@827 (max, nagrałem 823MB i LiteOn x32 czyta jak złoto) Ciekawe jak będzie czytał 870MB (mam taką esperanze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 co jak co ale LiteOn to naprawde bardzo dobre wypalary ostanio mialem stycznosc z 24x mojego wujka i nagrywa cdki z safedisc 2!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 co jak co ale LiteOn to naprawde bardzo dobre wypalary ostanio mialem stycznosc z 24x mojego wujka i nagrywa cdki z safedisc 2!!!No teraz duzo wypalarek daje rady z safedisc 2. Ja jeszcze nie probowalem jechac na 800 ale na 700MB wszedl mi plik 723MB. Nie wiem czy wiecej sie da. PLEXTOR x24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 :lol: Zapraszam na http://www.cdrinfo.pl ... tam jest dopiero sposób na o/c ... CDR 650@760 MB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 I właśnie w związu z tym się zastanawiam, czy niemożna by połączyć overburningu z obniżeniem ilości danych korekcyjnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 :lol: Zapraszam na http://www.cdrinfo.pl ... tam jest dopiero sposób na o/c ... CDR 650@760 MB :) Tylko zdaje sie nie można tak zapisanych danych odczytać bez obróbki (zmiana nazw plików i takie tam :-( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...