wojto19a Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Mam problem z otwieraniem niektórych stron, chyba wykonanych we flashu, strona sie otworzy, ale aby cokolwiek przeczytać trzeba coś kliknąć i niestety po kliknięciu brak reakcji. Te strony to np. www.triumph.pl lub www.centrumgsm.pl . Czy wiecie może co mam nie tak z przeglądarką?? Licze na Waszą pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Używasz IE ?? Zreinstaluj go,zainstaluj najnowszego flash playera lub najlepiej zmien przeglądare na Operę lub Mozillę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Próbowałem zainstalować Netscape 7.1, ale było to samo, a używam Windowsa XP i chyba odinstalowanie IE może narobić szkód w systemie :(, instalowałem już flash playera i nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...