Galago De Codi Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Chciałbym zauwazyć panie ewangelizator.. że dekalog nie obowiązuje chrzescijan tylko Żydów - którzy nie wierzą w to że krew Chrystusa zniosła (lub raczej dopełniła) dekalog i prawo. To tak na marginesie. POzatym jak zauwazyl Fulko .. i te przykazania zmienił koscioł.. by mozna było wcielic do religii bałwochwalstwo. PO tym całym zamieszaniu z 11 wrzesnia szukałem polskich stron o islamie i trafiłem na forum dyskusyjne polskich muzełmanów.. Załamałem się.. bo oni lepiej tłumaczą biblię niż KK... Ale to takie OT.. Na pielgrzymkę warto zabrac, Off`a na komary (jak zawsze w teren :) ) warto zabrac plastry na odciski, wygodne buty, spray na grzybicę do nóg (wspolne łazienki, nie wiadomo czy kto jakiego trypla nie ma ze sobą :) ) ... ps. Wogole jakie uzasadnienie KK daje na pielgrzymki? Do miejsc swietych? Do swietych figor? - przeciez biblia mowi: "Nie bedziesz sobie robił podobizny NICZEGO co w niebie i na ziemi - i nie będziesz temu oddawał pokłonów" lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBK_20 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Wróciłem z pielgrzymki !!! Mówiąc krótko było warto, dobrze się bawiłem :), ale oczywiście umocniłem też swoją wiarę. Podczas 12 dni pielgrzymowania miałem 2 pęcherze. Kilka razy jechałem też na Tirze. Jeżeli chodzi o dziewczyny, to z tymi pielgrzymowymi różnie bywa, inaczej jest z miejscowymi dziewczynami, które spotyka się po drodze (na noclegach). Oczywiście nie zabrakło też ostrej trzody. Po noclegu w Gnieźnie wiem już np. co to znaczy kompac się na pół korka :)! NApisze coś jeszcze potem, narazie musze odpoczywać po trudach nocy w pociągu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Następny razem zabierz jeszcze jakieś ;) ryby jak jakiś pingwin podejdzie ( :wink: tzw.zakonnica) to go :twisted: bach rybą. Niektóre pingwiny bywają :evil: bardzo upierdliwe dlatego warto mieś jakiegoś surowego śledzia żeby je :lol: przekupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...