szybki__ Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 wynosi ok 51 stopni zazwyczaj, sandra wywala mi komunikat ze temp. jest za wysoka, mam to traktowac powaznie? :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Trochę za wysoka 30-40 jest w normie - widocznie masz za mały przepływ powietrza w obudowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Chodzi o System temp ? ja na swojej plycie, takiej samej tylko bez literki "P" ;) mam gora do 37* wiec wedlug mnie 51* to raczej duzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 no w sandrze motherboard temp mam 51 stopni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 a grozi to czyms zlym? :) bo komp. chodzi non-stop kilka godzin juz (mi.in gp4 2 wyscigi, kazdy po ok. 1.5h)+net+muza+inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly i nie zaliczylem ani jendego zwisa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 chyba trochę za dużo ja mam ok. 40 w upały a zwykle o. 35-36 wywal ściankę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 zdecydowanie za dużo. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Trzeba taki pomiar traktowac z przymrozeniem oka, poniewaz jego wynik zalezy chyba w najwiekszym stopniu od polozenia, otoczenia termometru, trzeba tylko pamietac zeby nie zblizyc sie do temperatury wskazanej na nadruku procesora, wtedy napewno bedzie za wysoka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Lec po wentyl do obudowy or ywal sciane obudowy! 51 stopni - jezeli to prawda (czujnik nie kalmie?) to o wiele za duzo! Ja tyle mam na procku a na mb mam 28-30(max!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...