Skocz do zawartości
tiglo

Monitor ?? pomozcie wybrac :)

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez sie szykuje na nowy monitorek bo przed swoim juz i tak za duzo wyplakalem.

ja juz jestem zdecydowany na tego philipsa brillance17 za niecale 800zl.

ten monitor ma najlepsze parametry-przynajmniej z tych w komputroniku,no i widzialem monitorek w akcji-obraz wyswietla bardzo ladny,nie jest tez taki duzy jak na 17.

ogolnie polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nio to widze, ze jako uzytkownik tego Philipa powinienem sie wypowiedziec :) Monitor ten mam od 4mies. Na poczatku rowniez mialem dylemat co kupic, i czy nie jest on za drogi. W taj chwili ani troche nie zaluje swojego zakupu!! Monitorek jest swietny! Bardzo ladne "soczyste" kolorki. W 1024 * 768 odswiezanie mam ustawione 100 Hz i tak pracuje. Do gier rowniez sie swietnie nadaje. Moze nie jestem jakas obeznana osoba w tej dziedzinie, ale ednak przed zakupem tez duzo myslame czy go kupic, a Wam szczerze polecam.... :) Bez sciemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem o ktorym monitorze mowisz. Blizszyc opwodow nie znam, ale sporo osob mi odradzalo taki wybor... Zreszta kraza rozne opinie o LG, poczytaj na forum, moze sie cos znajdzie. Wiadomo ze mozna trafic na lepsza i gorsza partie i to chyba nie tylko z LG, wiec roznie bywa. Mozesz byc bardzo zadowolony, a mozesz byc tez zawiedziony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten philips to bardzo fajniutki monitor... ja bym tego wybral.

widzialem tanie miro... obraz zenada.

osobiscie uzywam Chuntex EX710F (ale to juz stary model... chociaz bije jakoscia obrazu niejeden nowy monitor w podobnej cenie) i Iiyama HM704UTC... tez bardzo dobry monitorek (chociaz chyba drozszy nawet teraz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi