tiglo Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Witam Chce kupić ten monitorek i się jeszcze troche waham :) może coś powiecie na temat tego produktu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12124 :roll: Może lepszy philips ?? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10368 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 No doradzcie cos :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja bym brał tego Samsunga na twoim mjsc-u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Tylko ze parametry wydają sie gorsze heh twardy orzech do zgryzienia :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Ale Samsung to lepsza jakość niż Philips Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Może polecicie jeszcze jakieś dobre modele ? bo nie moge się zdecydowac. Potrzebuje cos na rozdzielczosc 1280 x 1024 na 85 hz do 800 zl Chyba ze jakąś 19 do 900zl :] znacie dobra . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a co powiecie ciekawego o tej 19 ? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4985 tania jest i wynika z komentarzy ze dobra hmmm kineskop samsunga :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja tez sie szykuje na nowy monitorek bo przed swoim juz i tak za duzo wyplakalem. ja juz jestem zdecydowany na tego philipsa brillance17 za niecale 800zl. ten monitor ma najlepsze parametry-przynajmniej z tych w komputroniku,no i widzialem monitorek w akcji-obraz wyswietla bardzo ladny,nie jest tez taki duzy jak na 17. ogolnie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Właśnie tez jestem za philipsem samsungowi nie ufam. Chce tylko dobre kolorki odświezanie i zeby oczka nie bolały :) a philips na takiego wygląda po wysluchaniu tylu komentarzy . : :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nio to widze, ze jako uzytkownik tego Philipa powinienem sie wypowiedziec :) Monitor ten mam od 4mies. Na poczatku rowniez mialem dylemat co kupic, i czy nie jest on za drogi. W taj chwili ani troche nie zaluje swojego zakupu!! Monitorek jest swietny! Bardzo ladne "soczyste" kolorki. W 1024 * 768 odswiezanie mam ustawione 100 Hz i tak pracuje. Do gier rowniez sie swietnie nadaje. Moze nie jestem jakas obeznana osoba w tej dziedzinie, ale ednak przed zakupem tez duzo myslame czy go kupic, a Wam szczerze polecam.... :) Bez sciemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharix Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ja zastanawiam sie nad lgF700P (nie mylic z F700B), parametry ma b.dobre na upartego pociagnie nawet 120hz w 1024x768 wiec 100hz nie bedzie dla niego problemem na dluzsza mete (mam nadzieje) we wrocku mozna go dostac za jakies 700zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Wiem o ktorym monitorze mowisz. Blizszyc opwodow nie znam, ale sporo osob mi odradzalo taki wybor... Zreszta kraza rozne opinie o LG, poczytaj na forum, moze sie cos znajdzie. Wiadomo ze mozna trafic na lepsza i gorsza partie i to chyba nie tylko z LG, wiec roznie bywa. Mozesz byc bardzo zadowolony, a mozesz byc tez zawiedziony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 ten philips to bardzo fajniutki monitor... ja bym tego wybral. widzialem tanie miro... obraz zenada. osobiscie uzywam Chuntex EX710F (ale to juz stary model... chociaz bije jakoscia obrazu niejeden nowy monitor w podobnej cenie) i Iiyama HM704UTC... tez bardzo dobry monitorek (chociaz chyba drozszy nawet teraz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No philips jak cos robi to dobrze mam cdrom w starym kompie i juz 6 rok i chodzi a ze 24x tylko wtedy to bylo duzo:D hehe a lg i samsung poszly do piachu po 2 latach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 No wiec stałem sie posiadaczen tego philipsa :]:D obraz git !! geometrie sobie ustawilem i tez good :] odswiezanie super poprosu monitor pierwsza klasa :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Nio to mamy takie same monitorki :) Ile zaplaciles? Kupowales w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiglo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 W komputronik kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...