Koles Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Tutaj jest link. Ściema czy prawda :?: :?: :?: Tylko wgrać bios i to wszystko :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Oszyfisie se plafta :P News jest w niektorych czesciach niektualny, bo wycieklo od tamtej pory kilka informacji, ale ogolnie mod jest skuteczny. Chyba grono zadowolonych userow o czyms swiadczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 potwierdzam. mam kolege w pracy ktory tego moda zrobil i mu dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 z tego co wiem to mod dziala tylko na wersjach VIVO majacych pamieci 1,6 ns na zwyklych pro nie da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 z tego co wiem to mod dziala tylko na wersjach VIVO majacych pamieci 1,6 ns na zwyklych pro nie da sieDa sie też na innych ale z konkretnych tygodni produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 No i w wersjach nonVIVO trza oczywscie mosty zbudowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Znaczy się w VIVO mostek jest już połączony i wystarczy flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 I tak w koncu wypuszcza takie Pro że znowu beda arty po przerobienu na XT, tak jak 9800 Se . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...