Darius Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Test porównawczy FRosta lub Uriela lub Nuka do Spider E.? Gdzie mogę coś takiego znaleść, szykałem na googlach i nic nie znalazłem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 I nie znajdziesz - z tego co wiem to nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 i chyba nie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Do Uriela i Nuka masz na watercooling.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 http://www.watercooling.com.pl/index.php?o...ask=view&id=150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 to ja wiem widziałem go już alem ichodzi o Spidera lub Spidera E. z Urielem albo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ciekawe czemu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ciekawe czemu :twisted:no ciekawe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 http://www.oc-serwis.pl/index.php?page=tes...esty&id=141&p=1 Udzial braly: - Nukleon N2 V2 - Uriel 2 12/16/12 - Crystal C3 12/12 - Orbital O3 12/12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ciekawe czemu :twisted:no ciekawe :wink:No bo Gelea raczej niechetnie wypozycza nowe bloki do testow, chyba ma cos do ukrycia :lol: :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...