madzia22 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Witam wszystkich :P moglby mi ktos wytlumaczyc jak nakladac nowa paste na radiator ? tzn jak cienko i najlepiej czym ja nakladac , z gory wielkie dzieki :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Ja nakladam paste a pozniej przejezdzam po rdzeniu czyms bardzo gladkim (kartke zloze na pol) tak zeby pasta byla nalozona bardzo cieniutko i rowniutko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 paste nakladac powinno sie nie na radiator tylko na jadro procesora, musisz wycisnac troche na jego srodek, mniej wiecej tyle co glowka zapalki na athlona i tyle co dwie glowki na intela, podczas zakladania radiatora pasta sie rozsmaruje i rozpowadzi rowno i cienko dzieki jego naciskowi, pozatym ten temat byl juz kilka krotnie poruszany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia22 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ok dzieki wielkie wam ;** :wink: EDIT a czym najlepiej zmyc stara paste z jadra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 waciki do uszu + alko, potem troche pzresuszyć, można też wodą i np pastą do zębów, ale musisz pamiętać o dokładnym wysuszeniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...