Szeryf20 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Witam.Mam poważny problem, tak mi sie wydaje.Monitor przy 1024x768 85hz nie pokazuje niczego.Pozatym przy 60hz obraz jest z prawej jak i lewej strony zwezony.Co robic??Mam przeczucie ze monitor Samtron 76E padł mi.Zmienialem stery ale nic.A moze to cos z karta graficzna.Prosze o pomoc.Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Byc moze twoj monitor nie obsługuje tej czestotliwośći odświerzania przy tej rozdzielczości. Jezeli obraz jest wzezony lub cos nie tak jest to mozesz recznie go ustawić przez menu monitora, lub w Ustawienia ekranu/Zaawansowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 http://sklep.maxkomputery.pl/product_info....products_id/199 obsługuje :) czyli moze cos byc z nim nie tak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...