agnieszka Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 witam mam problem z hd chyba.. dysk to segate barracuda 3 7200 obrotow 30 gb. jako system mam zainstalowany aurox. otoz w roznych momentach znika mi dysk twardy.nieraz podczas ladowania systemu.p o resecie komputer nie widzi dysku dopiero po wylaczeniu zasilania komp widzi dysk.zmienialam tasmy na inne i dalej byl to samo.zasilacz niedawno zmieniony na chefteca wiec to na pewno nie to bo na starszym bylo to samo.jedynie co to nie sprawdzalam na 2 porcie kontrolera hd poniewaz linux nie chce startowac na innym niz master.nie mam innego systemu ani mozliwosci pozyczenia innego hd.ale moze zapomnialam o czyms co moglo by naprawic to. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 czasami swieci sie tylko lampka dzialania hd a czasami nie a dysk sie kreci a na poprzednim tak sie dzialo dlatego zmienilam zasilacz bo myslalam ze to jego wina.a dysk jest chlodzony 2 wiatrakami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...