k2 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a ja mam srednio 20kb/s i jest niezle z tym ze predkosc jest raczej ograniczona z waszej strony, bo mój max z FTP to 60kbs/ poz i dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a ja mam srednio 20kb/s i jest niezle z tym ze predkosc jest raczej ograniczona z waszej strony, bo mój max z FTP to 60kbs/ poz i dzieki poprawka 40kb/s życie jest piekne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Aby grac w necie wystarczy uzyc http://www.udpsoft.com/eye/ IMO gra jest strasznie marna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Albo uzyc http://www.udpsoft.com/eye/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Kaloryfer co ty pleciesz jaka pelna wersja..??? to tylko leaked beta ktora nieprzypomina nawet oryginalu ktory wyjdzie i niejest z nia kompatybilna.. ale bzdury opowiadasz,, myslalem ze juz wszyscy to wiedza a tu taki numer Imo Kaloryfer ma racje, roznice miedzy ta beta a finalem nie beda zbyt duze. To samo jest z tym demkiem, prawie identycznie wygladalo demo ktore im wycieklo dawno temu. Co do samej gry, strasznie marna...fizyka, bronie i mapy kompletnie nie do MP. Zapewne wiele osob sie niezgodzi z tym zdaniem ale coz... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Aby grac w necie wystarczy uzyc http://www.udpsoft.com/eye/ IMO gra jest strasznie marna. Strasznie? Mało powiedziane. Ciekawe czy z biegiem czsu połączenie z serwerami będzie szybsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Kaloryfer co ty pleciesz jaka pelna wersja..??? to tylko leaked beta ktora nieprzypomina nawet oryginalu ktory wyjdzie i niejest z nia kompatybilna.. ale bzdury opowiadasz,, myslalem ze juz wszyscy to wiedza a tu taki numer Imo Kaloryfer ma racje, roznice miedzy ta beta a finalem nie beda zbyt duze. To samo jest z tym demkiem, prawie identycznie wygladalo demo ktore im wycieklo dawno temu. Co do samej gry, strasznie marna...fizyka, bronie i mapy kompletnie nie do MP. Zapewne wiele osob sie niezgodzi z tym zdaniem ale coz... ;) No cóż... ja sie nie zgodze. Alternatywny multiplayer jaki Q3A prezentuje jest dla mnie zbyt systematyczny tzn wystarczy zapamietac gdzie leza bronie, zbroje i miec dobra myszke. Biega sie po plaskich powierzchniach (99%) wyjątkiem są tylko schody. A tutaj? Biega sie praktycznie po wszystki, za wyjątkiem ścian oczywiscie. Pagórki, wzniesienia, wąwozy. To dodaje nieco do rozgrywki. Takze podoba mi sie ruch postaci (ze o ich animacji nie wspomne), nie mam wrazenia ze płyne motorówką (Q3A). Do tego muza... Jest to moja subiektywna ocena gry - nigdzie nie wspomnialem ze UT jest lepszy od Q3A. Peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam cracka na to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a ja mam srednio 20kb/s i jest niezle z tym ze predkosc jest raczej ograniczona z waszej strony, bo mój max z FTP to 60kbs/ Raczej wątpie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Wielkie dzięki Lisek. Na zachodnich serverach kolejki jak diabli - na fileplanet trzeba czekać 60min. Transfer niezły, średnio 600KB/s :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Strasznie? Mało powiedziane. Ciekawe czy z biegiem czsu połączenie z serwerami będzie szybsze? Ja nie mowie o jakosci/predkosci polaczenia z serverami bo z tym nie mam problemow (gram w Szwecji) tylko o samej grze ktora grywalnosc ma znikoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Wy to macie dobrze, nie to co "biedni" modemowcy :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Strasznie? Mało powiedziane. Ciekawe czy z biegiem czsu połączenie z serwerami będzie szybsze? Ja nie mowie o jakosci/predkosci polaczenia z serverami bo z tym nie mam problemow (gram w Szwecji) tylko o samej grze ktora grywalnosc ma znikoma. Aha... Jak uważasz. Nigdy nikogo nie przekonuje na siłę do lepszego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Lisek mam prośbę zostaw to demo jeszcze kilka dni, bo już zacząłem ściągać, ale mam modem... :cry: więc trochę to potrwa /jakieś 10h, ale na raty muszę, trochę dziś, trochę jutro/. ::...Niewinność kona, płacze, niewinność krzyczy...:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Lisek mam prośbę zostaw to demo jeszcze kilka dni, bo już zacząłem ściągać, ale mam modem... :cry: więc trochę to potrwa /jakieś 10h, ale na raty muszę, trochę dziś, trochę jutro/. SPoko, jeszcze troche poleży :) ::...Niewinność kona, płacze, niewinność krzyczy...:: Aaaa, widze kolega w temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Dzięki, dzięki, dzięki... ::Sweet Noise Power:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff1 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 i tym rozpakowujcie a nie starociami, wtedy bedzie dzialac bez zadnego ALE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Dzięki, dzięki, dzięki... Nie ma za co :D ::Sweet Noise Power:: Święta prawda :) Nawet w Radiostacji Sweet Noise jest na 1-wszym miejscu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Już ty mi nic o radiostacji nie mów... Ja zwątpiłem... Makaka zdjęli... Bigosa zdjęli... Anzelma zdjęli... Koniec radiostacji... :( :( :( Euro Zet - niech ich szlag trafi :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Już ty mi nic o radiostacji nie mów... Ja zwątpiłem... Makaka zdjęli... Bigosa zdjęli... Anzelma zdjęli... Koniec radiostacji... :( :( :( Euro Zet - niech ich szlag trafi :twisted: :twisted: :twisted: Prawdę mówiąc nie sluchalem nigdy radiostacji :) Pewnie dlatego że jedyny dostęp jaki mam do tego radia to Cyfra+ :( Fale radiowe do mnie nie docierają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 u mnie śmiga że aż miło. Grafika full wypas a jak odpalę AAx2 to palce lizać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a ja mam srednio 20kb/s i jest niezle z tym ze predkosc jest raczej ograniczona z waszej strony, bo mój max z FTP to 60kbs/ Raczej wątpie :)a dokładniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 no tu byś sie rob_e przeliczył z tym doomem :wink: ja mam dopakowana 486 sx33Mhz 16mb ramu i 4mb s3virge i doom1 to w zmniejszonym okienku a 2 w minimalnym i chaczy!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A czy to demko ma opcje Multiplayer LAN?Tak ma. Tylko musisz odznaczyć opcje dedicated server i zaznaczyć LAN - jak będziesz tworzył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 No własnie... znudzilo mi Instant Action. Zna ktos sposoby na gre przez Internet? Podobno serwer unreala jeszcze nie dziala ale np gra p2p? Jakies sugestie? Przecież znajduje pełno serwerów i można się dołączyć bez problemu - wczoraj wieczorem grałem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tak z ciekawości, jakie macie wyniki? Ja na tym co poniżej mam w 1024x768: Flybay: 107.59 Botmatch 48.87 Wszystko na max, ale w readme stoi, że w pełnej wersji texturki będą 2x lepszej jakości! Ale jak to pójdzie?[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 ja na GeForce 2 MX 64MB w 800x600 mialem 44 w flyby i 18 w botmatch mam juz GeForce 4MX 440 ale nie mam w tej chwili UT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a dokładniej...A dokłądniej to poczytaj sobie tutaj: http://www.horyzont.net/nasza_siec.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A nie zauważyliście bliźniaczego posta na tym forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No własnie... znudzilo mi Instant Action. Zna ktos sposoby na gre przez Internet? Podobno serwer unreala jeszcze nie dziala ale np gra p2p? Jakies sugestie? Przecież znajduje pełno serwerów i można się dołączyć bez problemu - wczoraj wieczorem grałem..... Wiem. Juz napisalem ze nie mam z tym problemów. Prosze czytać uważnie całe wątki a nie tylko tytuł :wink: Miałem właczonego Firewall'a ktory blokował dostep do internetu dla UT2K3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...