spavatch Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 STAT FPS i GLOBAL moge sobie sprawdzic... ale benchmarkiem chwalic sie na Forum nie bede bo mnie wysmieja ludzie ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ha! Nkt nie ma pomysłu? Chyba tylko reinstalka systemu, ale dla jednej gry nie będę się męczył... tylko trochę to wkurza, że na sprzęt wydajemy kupe forsy, a mimo to i tak nie działa... kup konsole i masz spokuj na 3-4 lata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Nie wiem, czy UT2003 wyszedł na jakąkolwiek konsole, ale rada, jeżeli szczera było wyjątkowo głupia... Po pierwsze konsola jest znacznie mniej podatna na upgrade'y, mniej przyjemna w uzyciu (w końcu TV, to nie monitor) oraz w ogóle droga... bo oczywiście tylko i wyłącznie Playstation 2 wchodzi w grę, gdyż, PSX jest stary i grafike to ma za przeproszeniem do [gluteus maximus], Dreamcast upadł, a gier na niego tyle co kot napłakał, a X-Box ma wyraźnie gorszą grafikę niż te same gry na konsolę. Inna sprawa, to to, że na konsolę nie ma nawet połowy gier, które mnie interesują, a wydatek rzędu 2 000 zł po to, żeby UT2003 chodził (o ile sie pojawi za 3-4 lata na tę konsole), to jest już totalnie pokręconym pomysłem, zwłaszcza, ze za 2000zł, mogę spokojnie postawić sobie komputer, który wyciągnie UT2003 i jeszcze parę gier przez najblizsze 2 lata. Zreszta, mój system jest jak najbardziej przystosowany do obsługiwania tej gry, na co mam dowód w postaci 2 dni grania w UT bez problemów w max detalach. Post miał za zadanie wyjaśnić przyczyny, dla których nagle przestał działać... Niestety, rady jakie tu słyszę za bardzo nie pomagają, a bardziej irytują... Ciekawe, czy jak Ty będziesz miał z czymś problem, a ja Ci napisze KUP NOWY KOMPUTER, to posłuchasz mojej rady... żałosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Pozostaje tylko reinstalka zawalonego systemu i wrzucenie na nowo wszystkich sterownikow. To pomaga w 99,99%. Masz spoko sprzet ktory jak juz mowiles chula jak ta lala wiec to tylko wina soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Patrząc na sprzęt Makonara to, aż wstyd się przyznać ,że na moim działa bez problemów! Albo masz Demko kopnięte (spróbuj ściągnąć je jeszcze raz, bo nie raz bywa że Demko zgrywa się z netu z błędami), albo pozostaje reinstal systemu. ...Możesz też spróbować DirectX 8.0a zamiast 8.1 , radykalna i niesprawdzona metoda, ale przez te 8.1 to wiele problemów miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Nie wiem, czy UT2003 wyszedł na jakąkolwiek konsole, ale rada, jeżeli szczera było wyjątkowo głupia... Po pierwsze konsola jest znacznie mniej podatna na upgrade'y, mniej przyjemna w uzyciu (w końcu TV, to nie monitor) oraz w ogóle droga... bo oczywiście tylko i wyłącznie Playstation 2 wchodzi w grę, gdyż, PSX jest stary i grafike to ma za przeproszeniem do [gluteus maximus], Dreamcast upadł, a gier na niego tyle co kot napłakał, a X-Box ma wyraźnie gorszą grafikę niż te same gry na konsolę. Inna sprawa, to to, że na konsolę nie ma nawet połowy gier, które mnie interesują, a wydatek rzędu 2 000 zł po to, żeby UT2003 chodził (o ile sie pojawi za 3-4 lata na tę konsole), to jest już totalnie pokręconym pomysłem, zwłaszcza, ze za 2000zł, mogę spokojnie postawić sobie komputer, który wyciągnie UT2003 i jeszcze parę gier przez najblizsze 2 lata. Zreszta, mój system jest jak najbardziej przystosowany do obsługiwania tej gry, na co mam dowód w postaci 2 dni grania w UT bez problemów w max detalach. Post miał za zadanie wyjaśnić przyczyny, dla których nagle przestał działać... Niestety, rady jakie tu słyszę za bardzo nie pomagają, a bardziej irytują... Ciekawe, czy jak Ty będziesz miał z czymś problem, a ja Ci napisze KUP NOWY KOMPUTER, to posłuchasz mojej rady... żałosne... udate ? to jest konsola i sluzy do grania przegladaniu www, tak wydasz te 2000 na ubdate i za dwal kata to samo ps2 przerobiony ok 1200 zl tak samo xbox , jest jeszcze NGC a pozatym kazda z nowych konsol mozesz podlaczyc do monitora i masz wtedy 1280x1024 lub podobna rozdzielczosc , a pozatym jeszcze mozna posdlaczyc je do telewizora hdd , grales chociaz na jakiejs konsoli ps2,x-box, GC ? lub nawet na Dc umarlaku w takie pozycje jak SHENMUE 1/2. SOUL CALIBUR , RESIDENT EVIL : CV ? wiec chyba niewiesz co mowisz , a pozatym quake 4 ma byc wydane tylko na xboxa , teraz rynek gier na pc ma zajebistego dola , za dwal lata pc bedzie sluzyl tylko do pisania gier na konsole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 nie wiem jak u was ale u mnie na tym konfigu co mam w opisie w rozdzielce 1024x768 wszystko na maxa chodzi dobrze czasami spowalnia troszku ale skakac NIGDY :lol: PS.Niedługo zmieńiam procka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 nie wiem jak u was ale u mnie na tym konfigu co mam w opisie w rozdzielce 1024x768 wszystko na maxa chodzi dobrze czasami spowalnia troszku ale skakac NIGDY :lol: PS.Niedługo zmieńiam procka :twisted: Nie powinno Ci nigdy zwolnic nawet. Zrob test benchmark i napisz ile masz FLY i BOTMATCH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 To nie Demo tylko beta( prawie pełna wersja z różnymi błędami i nie ukończona). Demo miało oznaczenie podajże 907 i chyba jeszcze 891??? panowie ... a da sie mapki z bety dodac do dema i calosc odpalic ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 To nie Demo tylko beta( prawie pełna wersja z różnymi błędami i nie ukończona). Demo miało oznaczenie podajże 907 i chyba jeszcze 891??? panowie ... a da sie mapki z bety dodac do dema i calosc odpalic ???? O kurde!!! Dobre pytanie! Próbował ktoś? :? Jak zadziała to coś czuje że bedzie spore rozsyłanie mapek mailami. Pewnie znajdzie sie paru nieszczesliwych osób które nie posiadają BETY. Tak jak ja np. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Więc tak we flyby-asbestos mam: 48.480873 / 94.509407 / 259.142700 fps -- Score = 94.593170 A w botmatch-anubis mam : 11.331507 / 29.611729 / 53.973499 fps -- Score = 29.623238 OCZYWIŚĆIE WSZYSTKO NA FULL DETALACH I W ROZDZIELCE 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Więc tak we flyby-asbestos mam: 48.480873 / 94.509407 / 259.142700 fps -- Score = 94.593170 A w botmatch-anubis mam : 11.331507 / 29.611729 / 53.973499 fps -- Score = 29.623238 OCZYWIŚĆIE WSZYSTKO NA FULL DETALACH I W ROZDZIELCE 1024x768 Robiles test na demku ? (97 MB) ??? Bo wydaje mi sie ze nie poniewaz test z demka podaje jeden konkretny wynik. Tzn dokladnie dwa (fly i bot) bez podzialu na mapy tylko ogolnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Z demka robiłem a nie wiem o co ci chodzi !!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Z demka robiłem a nie wiem o co ci chodzi !!?? Dziwne, ze masz tyle wynikow. Ja mam tylko dwa. Fly i botmatch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ok juz wiem o co ci chodzi przepraszam to ja pojebałem juz ci mówie wyniki o które ci chodziło!!!Wiec po grze w Mafie zrboiłem benchemarka juz normalnego więc nastepujące wyniki: Flyby:84.507767 Botmatch:27.731396 Rozdzielka 1024x768 i FULL DETALE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ok juz wiem o co ci chodzi przepraszam to ja pojebałem juz ci mówie wyniki o które ci chodziło!!!Wiec po grze w Mafie zrboiłem benchemarka juz normalnego więc nastepujące wyniki: Flyby:84.507767 Botmatch:27.731396 Rozdzielka 1024x768 i FULL DETALE A jak sie ta karta spisuje gdy wlaczysz AAx4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 udate ? to jest konsola i sluzy do grania przegladaniu www, tak wydasz te 2000 na ubdate i za dwal kata to samo ps2 przerobiony ok 1200 zl tak samo xbox , jest jeszcze NGC a pozatym kazda z nowych konsol mozesz podlaczyc do monitora i masz wtedy 1280x1024 lub podobna rozdzielczosc , a pozatym jeszcze mozna posdlaczyc je do telewizora hdd , grales chociaz na jakiejs konsoli ps2,x-box, GC ? lub nawet na Dc umarlaku w takie pozycje jak SHENMUE 1/2. SOUL CALIBUR , RESIDENT EVIL : CV ? wiec chyba niewiesz co mowisz , a pozatym quake 4 ma byc wydane tylko na xboxa , teraz rynek gier na pc ma zajebistego dola , za dwal lata pc bedzie sluzyl tylko do pisania gier na konsole Po pierwsze mi komputer nie służy wyłącznie do grania, tak więc konsola niestety egzaminu tu nie zda. Po drugie, właśnie pozbyłem się Dreamcasta, a grałem w Resident Evil, Dead or Alive 2 i kilkanaście innych, ale nie mogę powiedzieć, żeby te gry mnie zachwyciły na tyle, żebym się chciał pożegnać z moim pecetem. W Quake w ogóle nie lubie grać i nawet jak wyjdzie 4 część to sie nie skusze, wole UT2003, ale na pececie. Konsola może i kosztuje 1200, ale gry do niej są nadal cholernie drogie (a ja piraty kupuję już wyjątkowo rzadko), a do tego kupa dodatków, również jest droga... Za 1200zł, mogę kupić sobie nową płytę główną i DDR i jeszcze mi zostanie na szybszego proca, a wtedy to już chyba nie będę się musiał martwić o skaczącego UT2003? Konsolowy rynek też wcale nie przeżywa wielkiego Boom, a szczerze mówiąc sypie się gorzej od pecetowego. Wychodzi tylko parę szczątkowych gier, podczas gdy na PC wciąż wychodzą coraz większe produkcje, a dodatkowo, w tym i przyszłym roku, swoje inauguracje przezyje bądź miało kilka gier, które na premierę czekały od lat! Mam na myśli Duke Nukema, Doom III, UT2003, Icewind Dale II, Neverwinter Nights i tona innych równie świetnych gier... a do tego, żaden tych tytułów nie wychodzi na konsole... X-Box nawet sie nie umywa grafiką do peceta, więc o czym my tu mówimy? Mam zapłacić 1200zł, tylko po to, żeby pograć w niższej rozdzielczości?eee, raczej podziękuję... Doskonale wiem, jak wyglądają konsolowe gierki, ale szczerze mówiąc do Pecetowych to im naprawdę daleko, przynajmniej do tych, które mnie interesują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jesli chcecie utrudnic sobie granie to zastapcie plik Jugg.ukx (ale najpierw zachowajcie sobie orginal :) np plikiem weapons.ukx i odpalcie gre. Podczas gry nie widac przeciwnikow Niezla Jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Nie wiem, czy UT2003 wyszedł na jakąkolwiek konsole, ale rada, jeżeli szczera było wyjątkowo głupia... Po pierwsze konsola jest znacznie mniej podatna na upgrade'y, mniej przyjemna w uzyciu (w końcu TV, to nie monitor) oraz w ogóle droga... bo oczywiście tylko i wyłącznie Playstation 2 wchodzi w grę, gdyż, PSX jest stary i grafike to ma za przeproszeniem do [gluteus maximus], Dreamcast upadł, a gier na niego tyle co kot napłakał, a X-Box ma wyraźnie gorszą grafikę niż te same gry na konsolę. Inna sprawa, to to, że na konsolę nie ma nawet połowy gier, które mnie interesują, a wydatek rzędu 2 000 zł po to, żeby UT2003 chodził (o ile sie pojawi za 3-4 lata na tę konsole), to jest już totalnie pokręconym pomysłem, zwłaszcza, ze za 2000zł, mogę spokojnie postawić sobie komputer, który wyciągnie UT2003 i jeszcze parę gier przez najblizsze 2 lata. Zreszta, mój system jest jak najbardziej przystosowany do obsługiwania tej gry, na co mam dowód w postaci 2 dni grania w UT bez problemów w max detalach. Post miał za zadanie wyjaśnić przyczyny, dla których nagle przestał działać... Niestety, rady jakie tu słyszę za bardzo nie pomagają, a bardziej irytują... Ciekawe, czy jak Ty będziesz miał z czymś problem, a ja Ci napisze KUP NOWY KOMPUTER, to posłuchasz mojej rady... żałosne... udate ? to jest konsola i sluzy do grania przegladaniu www, tak wydasz te 2000 na ubdate i za dwal kata to samo ps2 przerobiony ok 1200 zl tak samo xbox , jest jeszcze NGC a pozatym kazda z nowych konsol mozesz podlaczyc do monitora i masz wtedy 1280x1024 lub podobna rozdzielczosc , a pozatym jeszcze mozna posdlaczyc je do telewizora hdd , grales chociaz na jakiejs konsoli ps2,x-box, GC ? lub nawet na Dc umarlaku w takie pozycje jak SHENMUE 1/2. SOUL CALIBUR , RESIDENT EVIL : CV ? wiec chyba niewiesz co mowisz , a pozatym quake 4 ma byc wydane tylko na xboxa , teraz rynek gier na pc ma zajebistego dola , za dwal lata pc bedzie sluzyl tylko do pisania gier na konsole Nieiwem jaki mas Tv ale z tego co wiem to tv bierze max 800x600 a ty wyjechales z 1280??!! no to ladnie chyba ze masz 35calowy tv ale wtedy spox mozesz co roku zmieniac kompa za ta kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Jakość TV, bodajże zalezy od Chipa na karcie, nie? Niektóre obsługują max 800x600, ale niektóre 1024x768 (Abit i MSI) moja ma słabszą jakość, ale za to VIVO. Jednak, mało mnie to obchodzi, kiedy UT mi przestał działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mi już nie skacze UT2003- przeczytaj mój topic- moze ci się to do czegoś przydać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 A który to topic? w Grach czy na Hardware... wiesz... troche ciężko przepatrzeć Twoje 534 posty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 buhehehe mlody ' Gra jest na 2 cd, plansz jest od cholery no i wszystko działa, więc to chyba pełna wersja buheheh gra jest na 3 cd.. i dzisiaj o 5 rano czasu amrykanskiego,l,, tego srodkowego tam w ameryce gra zostala skonczona i poznym wieczorem bedzie w produkcji... a pod koniec miesiaca w sklepach... oczywiscie w usa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 a pod koniec miesiaca w sklepach... oczywiscie w usa........co i tak nie przeszkodzi ludzią z europy w sciagnieciu jej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kurna......UT2003 zrobili, Unreala 2 kończą, a Duke 4Ever jak nie było, tak nie ma :x :cry: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 buhehehe mlody ' Gra jest na 2 cd, plansz jest od cholery no i wszystko działa, więc to chyba pełna wersja buheheh gra jest na 3 cd.. i dzisiaj o 5 rano czasu amrykanskiego,l,, tego srodkowego tam w ameryce gra zostala skonczona i poznym wieczorem bedzie w produkcji... a pod koniec miesiaca w sklepach... oczywiscie w usa.... Niezły konfig 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wielkie dzięki Lisek. Na zachodnich serverach kolejki jak diabli - na fileplanet trzeba czekać 60min. Transfer niezły, średnio 600KB/s :lol: kurcze jakie ty masz łącze!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ludzie jakie wy glupie!!!! TV (telewizor) obsluguje rozdzielczosc tylko 714x na 524 w palu i 658x480 w NTSC. Co do podczepiancia konsol to owszczem np X-pudlo mozna podlaczyc do monitora przez VGA-Box i ma sie wtedy moze rozdzielczosc 1200x1000 ale jesli gra cos takiego obsluguje. Boxa i GCN mozna takze podlaczyc do telewizorow w standardzie HDTV czyli z rodzialka 2000x1600 (ale kto ma taki telewizor najtanszy 50 tys zl) Obrocz tego sa rowziazania Sony czy Philipsa cos sie zowia Pixel Plus czy inaczej i podwaja rozdzielczosc sygnalu czyli 714x524 mamy okolo 1400x1000 . Tak czy siak jak masz 100hz telewizor powyzej 32 cali Panorama i jeszcze plaski to zadne monitor sie nie umywa to takiego obrazu. I nie chodzi tu o rozdzielczosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ha, takiego TV nie mam, i nie zanosi sie na jego zakup... tak cyz siak, konsola odpada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Heh a mi smiga az miło tylko jest jedno ale, u was tez czasem sa błedy przy łaczeniu tekstur to u mnie widac takie duze kwadraty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...