Skocz do zawartości
Haweł

Unreal Tournamet 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Ha! Nkt nie ma pomysłu? Chyba tylko reinstalka systemu, ale dla jednej gry nie będę się męczył... tylko trochę to wkurza, że na sprzęt wydajemy kupe forsy, a mimo to i tak nie działa...

kup konsole i masz spokuj na 3-4 lata :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy UT2003 wyszedł na jakąkolwiek konsole, ale rada, jeżeli szczera było wyjątkowo głupia...

Po pierwsze konsola jest znacznie mniej podatna na upgrade'y, mniej przyjemna w uzyciu (w końcu TV, to nie monitor) oraz w ogóle droga... bo oczywiście tylko i wyłącznie Playstation 2 wchodzi w grę, gdyż, PSX jest stary i grafike to ma za przeproszeniem do [gluteus maximus], Dreamcast upadł, a gier na niego tyle co kot napłakał, a X-Box ma wyraźnie gorszą grafikę niż te same gry na konsolę.

Inna sprawa, to to, że na konsolę nie ma nawet połowy gier, które mnie interesują, a wydatek rzędu 2 000 zł po to, żeby UT2003 chodził (o ile sie pojawi za 3-4 lata na tę konsole), to jest już totalnie pokręconym pomysłem, zwłaszcza, ze za 2000zł, mogę spokojnie postawić sobie komputer, który wyciągnie UT2003 i jeszcze parę gier przez najblizsze 2 lata. Zreszta, mój system jest jak najbardziej przystosowany do obsługiwania tej gry, na co mam dowód w postaci 2 dni grania w UT bez problemów w max detalach. Post miał za zadanie wyjaśnić przyczyny, dla których nagle przestał działać...

Niestety, rady jakie tu słyszę za bardzo nie pomagają, a bardziej irytują...

Ciekawe, czy jak Ty będziesz miał z czymś problem, a ja Ci napisze KUP NOWY KOMPUTER, to posłuchasz mojej rady... żałosne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na sprzęt Makonara to, aż wstyd się przyznać ,że na moim działa bez problemów! Albo masz Demko kopnięte (spróbuj ściągnąć je jeszcze raz, bo nie raz bywa że Demko zgrywa się z netu z błędami), albo pozostaje reinstal systemu.

...Możesz też spróbować DirectX 8.0a zamiast 8.1 , radykalna i niesprawdzona metoda, ale przez te 8.1 to wiele problemów miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy UT2003 wyszedł na jakąkolwiek konsole, ale rada, jeżeli szczera było wyjątkowo głupia... 

Po pierwsze konsola jest znacznie mniej podatna na upgrade'y, mniej przyjemna w uzyciu (w końcu TV, to nie monitor) oraz w ogóle droga... bo oczywiście tylko i wyłącznie Playstation 2 wchodzi w grę, gdyż, PSX jest stary i grafike to ma za przeproszeniem do [gluteus maximus], Dreamcast upadł, a gier na niego tyle co kot napłakał, a X-Box ma wyraźnie gorszą grafikę niż te same gry na konsolę. 

Inna sprawa, to to, że na konsolę nie ma nawet połowy gier, które mnie interesują, a wydatek rzędu 2 000 zł po to, żeby UT2003 chodził (o ile sie pojawi za 3-4 lata na tę konsole), to jest już totalnie pokręconym pomysłem, zwłaszcza, ze za 2000zł, mogę spokojnie postawić sobie komputer, który wyciągnie UT2003 i jeszcze parę gier przez najblizsze 2 lata. Zreszta, mój system jest jak najbardziej przystosowany do obsługiwania tej gry, na co mam dowód w postaci 2 dni grania w UT bez problemów w max detalach. Post miał za zadanie wyjaśnić przyczyny, dla których nagle przestał działać... 

Ciekawe, czy jak Ty będziesz miał z czymś problem, a ja Ci napisze KUP NOWY KOMPUTER, to posłuchasz mojej rady... żałosne...

udate ? to jest konsola i sluzy do grania przegladaniu www, tak wydasz te 2000 na ubdate i za dwal kata to samo ps2 przerobiony ok 1200 zl tak samo xbox , jest jeszcze NGC a pozatym kazda z nowych konsol mozesz podlaczyc do monitora i masz wtedy 1280x1024 lub podobna rozdzielczosc , a pozatym jeszcze mozna posdlaczyc je do telewizora hdd , grales chociaz na jakiejs konsoli ps2,x-box, GC ? lub nawet na Dc umarlaku w takie pozycje jak SHENMUE 1/2. SOUL CALIBUR , RESIDENT EVIL : CV ? wiec chyba niewiesz co mowisz , a pozatym quake 4 ma byc wydane tylko na xboxa , teraz rynek gier na pc ma zajebistego dola , za dwal lata pc bedzie sluzyl tylko do pisania gier na konsole

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak u was ale u mnie na tym konfigu co mam w opisie w rozdzielce 1024x768 wszystko na maxa chodzi dobrze czasami spowalnia troszku ale skakac NIGDY  :lol:

PS.Niedługo zmieńiam procka :twisted:

Nie powinno Ci nigdy zwolnic nawet. Zrob test benchmark i napisz ile masz FLY i BOTMATCH.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie Demo tylko beta( prawie pełna wersja z różnymi błędami i nie ukończona). Demo miało oznaczenie  podajże 907 i chyba jeszcze 891???

panowie ... a da sie mapki z bety dodac do dema i calosc odpalic ????

O kurde!!! Dobre pytanie! Próbował ktoś? :?

Jak zadziała to coś czuje że bedzie spore rozsyłanie mapek mailami.

Pewnie znajdzie sie paru nieszczesliwych osób które nie posiadają BETY. Tak jak ja np. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak we flyby-asbestos mam:

48.480873 / 94.509407 / 259.142700 fps -- Score = 94.593170

A w botmatch-anubis mam :

11.331507 / 29.611729 / 53.973499 fps -- Score = 29.623238

OCZYWIŚĆIE WSZYSTKO NA FULL DETALACH I W ROZDZIELCE 1024x768

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak we flyby-asbestos mam:

48.480873 / 94.509407 / 259.142700 fps -- Score = 94.593170 

A w botmatch-anubis mam :

11.331507 / 29.611729 / 53.973499 fps -- Score = 29.623238

OCZYWIŚĆIE WSZYSTKO NA FULL DETALACH I W ROZDZIELCE 1024x768

Robiles test na demku ? (97 MB) ???

Bo wydaje mi sie ze nie poniewaz test z demka podaje jeden konkretny wynik. Tzn dokladnie dwa (fly i bot) bez podzialu na mapy tylko ogolnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok juz wiem o co ci chodzi przepraszam to ja pojebałem juz ci mówie wyniki o które ci chodziło!!!Wiec po grze w Mafie zrboiłem benchemarka juz normalnego więc nastepujące wyniki:

Flyby:84.507767

Botmatch:27.731396

Rozdzielka 1024x768 i FULL DETALE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok juz wiem o co ci chodzi przepraszam to ja pojebałem juz ci mówie wyniki o które ci chodziło!!!Wiec po grze w Mafie zrboiłem benchemarka juz normalnego więc nastepujące wyniki:

Flyby:84.507767

Botmatch:27.731396

Rozdzielka 1024x768 i FULL DETALE

A jak sie ta karta spisuje gdy wlaczysz AAx4 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

udate ? to jest konsola i sluzy do grania przegladaniu www, tak wydasz te 2000 na ubdate i za dwal kata to samo  ps2 przerobiony ok 1200 zl tak samo xbox , jest jeszcze NGC a pozatym kazda z nowych konsol mozesz podlaczyc do monitora i masz wtedy 1280x1024 lub podobna rozdzielczosc , a pozatym jeszcze mozna posdlaczyc je do telewizora hdd , grales chociaz na jakiejs konsoli ps2,x-box, GC ? lub nawet na Dc umarlaku w takie pozycje jak SHENMUE 1/2. SOUL CALIBUR , RESIDENT EVIL : CV ? wiec chyba niewiesz co mowisz , a pozatym quake 4 ma byc wydane tylko na xboxa , teraz rynek gier na pc ma zajebistego dola , za dwal lata pc bedzie sluzyl tylko do pisania gier na konsole

Po pierwsze mi komputer nie służy wyłącznie do grania, tak więc konsola niestety egzaminu tu nie zda.

Po drugie, właśnie pozbyłem się Dreamcasta, a grałem w Resident Evil, Dead or Alive 2 i kilkanaście innych, ale nie mogę powiedzieć, żeby te gry mnie zachwyciły na tyle, żebym się chciał pożegnać z moim pecetem.

W Quake w ogóle nie lubie grać i nawet jak wyjdzie 4 część to sie nie skusze, wole UT2003, ale na pececie.

Konsola może i kosztuje 1200, ale gry do niej są nadal cholernie drogie (a ja piraty kupuję już wyjątkowo rzadko), a do tego kupa dodatków, również jest droga...

Za 1200zł, mogę kupić sobie nową płytę główną i DDR i jeszcze mi zostanie na szybszego proca, a wtedy to już chyba nie będę się musiał martwić o skaczącego UT2003?

Konsolowy rynek też wcale nie przeżywa wielkiego Boom, a szczerze mówiąc sypie się gorzej od pecetowego. Wychodzi tylko parę szczątkowych gier, podczas gdy na PC wciąż wychodzą coraz większe produkcje, a dodatkowo, w tym i przyszłym roku, swoje inauguracje przezyje bądź miało kilka gier, które na premierę czekały od lat! Mam na myśli Duke Nukema, Doom III, UT2003, Icewind Dale II, Neverwinter Nights i tona innych równie świetnych gier... a do tego, żaden tych tytułów nie wychodzi na konsole...

X-Box nawet sie nie umywa grafiką do peceta, więc o czym my tu mówimy? Mam zapłacić 1200zł, tylko po to, żeby pograć w niższej rozdzielczości?eee, raczej podziękuję...

Doskonale wiem, jak wyglądają konsolowe gierki, ale szczerze mówiąc do Pecetowych to im naprawdę daleko, przynajmniej do tych, które mnie interesują...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

udate ? to jest konsola i sluzy do grania przegladaniu www, tak wydasz te 2000 na ubdate i za dwal kata to samo ps2 przerobiony ok 1200 zl tak samo xbox , jest jeszcze NGC a pozatym kazda z nowych konsol mozesz podlaczyc do monitora i masz wtedy 1280x1024 lub podobna rozdzielczosc , a pozatym jeszcze mozna posdlaczyc je do telewizora hdd , grales chociaz na jakiejs konsoli ps2,x-box, GC ? lub nawet na Dc umarlaku w takie pozycje jak SHENMUE 1/2. SOUL CALIBUR , RESIDENT EVIL : CV ? wiec chyba niewiesz co mowisz , a pozatym quake 4 ma byc wydane tylko na xboxa , teraz rynek gier na pc ma zajebistego dola , za dwal lata pc bedzie sluzyl tylko do pisania gier na konsole

Nieiwem jaki mas Tv ale z tego co wiem to tv bierze max 800x600 a ty wyjechales z 1280??!! no to ladnie chyba ze masz 35calowy tv ale wtedy spox mozesz co roku zmieniac kompa za ta kase

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhehehe mlody '

Gra jest na 2 cd, plansz jest od cholery no i wszystko działa, więc to chyba pełna wersja

buheheh gra jest na 3 cd.. i dzisiaj o 5 rano czasu amrykanskiego,l,, tego srodkowego tam w ameryce gra zostala skonczona i poznym wieczorem bedzie w produkcji... a pod koniec miesiaca w sklepach... oczywiscie w usa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhehehe mlody '

Gra jest na 2 cd, plansz jest od cholery no i wszystko działa, więc to chyba pełna wersja

buheheh gra jest na 3 cd.. i dzisiaj o 5 rano czasu amrykanskiego,l,, tego srodkowego tam w ameryce gra zostala skonczona i poznym wieczorem bedzie w produkcji... a pod koniec miesiaca w sklepach... oczywiscie w usa....

Niezły konfig 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie jakie wy glupie!!!! TV (telewizor) obsluguje rozdzielczosc tylko 714x na 524 w palu i 658x480 w NTSC. Co do podczepiancia konsol to owszczem np X-pudlo mozna podlaczyc do monitora przez VGA-Box i ma sie wtedy moze rozdzielczosc 1200x1000 ale jesli gra cos takiego obsluguje. Boxa i GCN mozna takze podlaczyc do telewizorow w standardzie HDTV czyli z rodzialka 2000x1600 (ale kto ma taki telewizor najtanszy 50 tys zl)

Obrocz tego sa rowziazania Sony czy Philipsa cos sie zowia Pixel Plus czy inaczej i podwaja rozdzielczosc sygnalu czyli 714x524 mamy okolo 1400x1000 .

Tak czy siak jak masz 100hz telewizor powyzej 32 cali Panorama i jeszcze plaski to zadne monitor sie nie umywa to takiego obrazu. I nie chodzi tu o rozdzielczosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi