spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Nie tylko dla Savage ale i dla kazdej karty zdolnej do pracy ze skompresowanymi teksturami... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja i tak wole dc++ :D z dc idzie niezle calkiem na osle nie rozwijam takich trasferow Ile juz masz :?: Masz juz w pelni ktorys z CD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A moze by mi ktos tak udostępnił UT 2003???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mam linka, ale nie dam na razie- nie piszcie do mnie- za 1-2 dni może zapodam na forum , ale dopiero jak sam zciągnę. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mam linka, ale nie dam na razie- nie piszcie do mnie- za 1-2 dni może zapodam na forum , ale dopiero jak sam zciągnę. :twisted: Co za egoista! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Slayer NIEPITOL TYLKO PODAWAJ LINKA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jeżeli ktoś chce UT2003 to może się ze mną skontaktować na GG (3196689), chętnie komuś wyśle. Gra jest na 2CD i jest to na 90% wersja finalna. RS; Tim prowadzi, ale Greene i tak jest najlepszy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 RS; Tim prowadzi, ale Greene i tak jest najlepszy!!! Święte slowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ... Gra jest na 2CD i jest to na 90% wersja finalna...czyli to jest na 100% wersja beta - final jest na 3CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 No, panowie, nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekac i szykowac plytki alibo tez miejsce na dysku ;). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 No, panowie, nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekac i ...tylko nie czekaj za dlugo bo przegapisz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zapomniałem dodać, że jest to pirat i jest to wersja 'komponovana przez mojego znajomego - pirata'. Słysząłem, że wersja beta posiada trial...u mnie teog nie ma. Ps: Dodatkowo mi podrzucił Unreal`a 2 "wykradzionego z tarków E3 w wersji alpha" - niestety coś jest uszkodzone i nie działa. Więc się zadovalam samym UT2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zapomniałem dodać, że jest to pirat i jest to wersja 'komponovana przez mojego znajomego - pirata'... czy tak ciezko kozystac z ISOnews http://www.isonews.com/release.php3?releaseid=62044 BTW jestem ciekawy jak Twoj znajomek upchnal okolo 2GB na 2CD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 U mnie to jest 1.2, a nie 2GB. Zresztą mi to obojętne czy to betra czy final i tak nie wymienie :P Na 3CD jest coś dla linux`a i jakieś dodatki dla Windozy. To pierwshe kompletnie dla mnie nie przydatne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 oryginal jest na 3 cd.... koniec kropka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 dwa cd to gra.,, a jeden cd to edytory i maya 3d cos tam cos tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Panowie, z pogadankami o dostarczaniu gier prosze na priv. Rozumie ze to tylko dla celow edukacyjnych, ale jednak oficjalnie prosze tego nie robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 No i wtopa- link padł :evil: Jak coś znajdę, to sie odezwę. A moze ktoś ma jeszcze? Szukał ktoś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ty samolubie :evil: teraz o pomoc prosisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mam linka, ale nie dam na razie- nie piszcie do mnie- za 1-2 dni może zapodam na forum , ale dopiero jak sam zciągnę. :twisted: No i wtopa- link padł :evil: Jak coś znajdę, to sie odezwę. A moze ktoś ma jeszcze? Szukał ktoś? :)LOL jak ktos przeczyta Twoja 1 wypowiedz to napewno da Ci znac ze ma namiary :lol: BTW jest takie fajne przyslowie - "jak Kuba Bogu tak ..." :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dobra..ja jak tylko coś mam, zawsze pomagałem w znalezieniu( np. Mafia, UT 2003 build 927 i tym podobne)..nie ma sprawy....jak coś znajdę, to więcej nic nie napiszę- szukajcie sobie sami. Bez łaski. :twisted: PS- o innych namiarach nie wspomnę. Dałbym tego zasranego linka, gdybym miał odblokowane łącze.....a tak jestem prawie uziemiony w porównaniu z tym, co miałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dokładnie chodzi o to ze jezeli piszesz cos to pisz dokłądnie a nie rub ludzi w buca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak od wczoraj od okolo 18 do dzis 5.20-40 i 3cd :D ale nie dociagnalem cd2.r26 i cd2.r27 i cd2 mi sie nie rozpakowal:D tera ciagne ostatni plik za okolo 5min powinien byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tera takie pytanie - czy ktoś kto jush to sciągnął byłby wstanie wysłać toto pocztą (polską) - jako przesyłka na płytkach - za pewną opłatą of course - mam modem i raczej tu dużo nie zdziałam :( - i tak już niezłe szopki odpieprzam - własnie przepycham przez modem sp1 do winxp - 130mb - 8godzin - qwa już mnie wnerwia ta tepsa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ut 2003 podobnie jak UT jest tylko przeladowana grafika gierka.. Mimo to pewnie za jkis czas zainstaluje sobie to cos choc na chwile.. jakbym mial jakiegos namiara to dam. Sam z P2P kozystac nie moge bo proxy :( moim zdaniem ut1 to była genialna gra - do dzisiaj czasami w nią pykam - w przeciwnieństwie do q3 ma klimat i dużo lepszą grafe. a ut2003... lepiej nie mówić... tylko niech mi ją ktoś podeśle... bo zwariuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ok wszystko wruciło do normy i mam nadzieje ze to sie nie powturzy i dziekuje operatorowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 no to było chamskie Slayer, nawet bardzo. dam wam jak sciągne. boże, solidarność ludzi z tego forum pozostawia wiele do rzyczenia. no ale kij z tym, cholera nie wiecie skąd można wyczaić tego ut bez internetu??? bo mam modem :( . [ciach] (wiesz dlaczego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Fakt strasznie jest go trudno dostać trzeba się postarać i bardzo długo szukac na DC albo FTP PS.Jak by ktos miał jakiegoś linka to prosze bardzo (i chyba nie tylko ja :D )zeby podał.Ja jak tylko będe znał namiar z jakiegoś FTP albo DC zaraz poinformuje wszystkich zainteresowanych mojim tematem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 jezzzzzzu skad mozna wyczaic ut 2003 a no mozna u mnie :-) dostawa pod dokladny adres , przesylka poprzez pobranie pocztowe o tym ze jest ut 2003 wiem juz od 2 dni dostaje na e-maila informacje z tej branzy "od pewnego czleka" Oryginal jest na 3 CD i nikt niech tu kitu nie wciska 8) p.s. Post :wink: ten sluzy tylko i wylacznie cela edukacyjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 JEJEJ chyab znalazłem tylko cos kiepsko idzie są 2 plyty 3 dla linuxa cd 1 zajmuje 798.9 mb plik ma rozszerzenie BIN cd 2 zajmuje 491 mb oto linki CD 1 http://www.djphina.com/gaming/ut/ut%202003.../UT2003-CD1.bin CD 2 http://www.djphina.com/gaming/ut/ut%202003.../UT2003-CD2.bin niesciagnolem i niewiem czy to nie fake ale mudlmy sie ze nie pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...