Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 NIE SCIAGAC W ZADNYM WYPADKU TO NIE JEST PEŁNA WERSJA(chyba ze na własna odpoweidzialność)!!!!!!!!!! Pliki pełnej wersji UT 2003 Zajmują nastepujaco 1CD-730,80Mb 2CD-722,41Mb 3CD-661,90Mb Postaram się dowiedzieć skąd mozna je załapać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 obra ... zlituje sie nad wami ... ftp 213.25.34.87 haslo tweak,login tweak ... aha ... dla waszego komfortu max 3 downloady naraz wiec kto pierwszy ten lepszy ;))) PS. cd3 jeszcze przez lan sciagam ... ale jak to czytasz to 600000KB/s juz pewno zrobilo swoje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Prubuje sie dołaczyc do ciebie i nic :( co jest???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Prubuje sie dołaczyc do ciebie i nic :( co jest???? spróbuj teraz? caly czas probuj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tesh mi się nie łączy - wyskakuje w wc okienko ściąganie i stoi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 U mnie dokładnie to samo!!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Hmm Ja sciagam ale transfer mam 2KB/s :!: :!: :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ups wzroslo, juz 12 :) Jakie ty masz lacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 To nie jest juz tak zle Pinkas a tak wogule to jakie masz łacze Erio?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 2.5 Mb/s ... LAN 70 osob ... admin rano mnie o<span style="color:red;">[ciach!]</span>li ... ale co tam :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 A to ja mam 10Mb po lokalu nie wiem ile jest osub ale koło 50 będzie a na świat to 2Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Moze daj mi sie jakos dostac do twojego ftp i ja sciagne od ciebie szybko potem ja udostepnie innym tak bedzie chyba lepiej,szybciej,wygodniej!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 milo ... jest 5 slotów i wszystkie zajete ...masz pecha jakie masz IP ? PS. nie jestes ze slicznej :)))???? bo ja tez kraków :))) moze jestesmy w tym samym lanie hehehe sciagacie z laczna predkoscia 30-45 KB/s :)))) gratuluje tym co sie dostali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Erio z tej ślicznej obok olszy? =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ok poszło :) ale transfer hm nie jest rewelacyjny 982Bytes/secund:( Ale jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Erio z tej ślicznej obok olszy? =] kolo mogilskiej, meisnera, pilotów ... czyli chyba tak :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ok poszło :) ale transfer hm nie jest rewelacyjny 982Bytes/secund:( Ale jest :) inni maja 14 KB/s .... ale moze dlatego ze byli przed tobą :)) PS. ciagniecie 48-60 KB/s total :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ale ja weszedłem na ten 2 co mi podałes!!!nie na user tweak i hasło tweak tylko na to 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 hyhy ja na pszona 300 metrów dalej ;) a łącze z ists'u (<span style="color:red;">[ciach!]</span>o jakich mało...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nie wiem ale mysle ze najlepiej by było jak bys na sekunde wszystkich odłaczył i dal mi sciagnac UT 2003 z pełnym transferembo zawsze ten kto 1 ten ma lpeszy transfer potem ja bym serwka postwaił i był by full wypas wszyscy by dostali UT 2003 ale to juz twoja decyzja!! PS.Specjalnie to pisze tutaj a nie na prive zeby nie było ze ja tylko chcem dla siebie UT 2003 jak bym chciał dla siebie to bym tematu niezakładał :D PROSTE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 milo zagadaj do mnie na ICQ ... GG siadlo przez te wszystkie "przeslij to wszystkim znajomym to mały tomek nie umrze na raka" ... UIN 67188095 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 PRZEPRASZAMY(czyli Milo i Erio) za kicka tych uzytkowników co sciagali akurat w tym czasie UT 2003 BARDZO PRZEPRASZAMY WICEJ TO SIE NIE POWTURZY!!! PS.Jak tylko sciagne od tego uprzejmego Pana Ut 2003 :D to zapodam na FTP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nie wiem ale mysle ze najlepiej by było jak bys na sekunde wszystkich odłaczył i dal mi sciagnac UT 2003 z pełnym transferembo zawsze ten kto 1 ten ma lpeszy transfer potem ja bym serwka postwaił i był by full wypas wszyscy by dostali UT 2003 ale to juz twoja decyzja!! PS.Specjalnie to pisze tutaj a nie na prive zeby nie było ze ja tylko chcem dla siebie UT 2003 jak bym chciał dla siebie to bym tematu niezakładał :D PROSTE!! LUDZIE CO SCIAGALISCIE ... 3 osoby kicknolem ... sorry ... myslalem ze wrocicie :(((( [opcja automatycznego retryingu w dobrych klientach FTP] zapraszam ponownie ... ka kare dla siebie , obiecuje to udostepniac jeszcze przez 24h ... w celach edukacyjnych ... potem nalezy gre skasowac!!!!! lub zakupic orginal z szacunku dla twórców (chociarz 1 na osiedle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 panie NOWAK ma pan troche dziorawy system ( albo brama internetowa)bez trodu zdobylem twoje dane nawet kod pocztowy 31-444 KRAKOW telefon +48 501 716 ( bez hamstwa bez 3 ostanich cyferek) i mail na serwerze krakowskim wieczysta Zalataj go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 hehehe RS ... primo mam ere GSM nie idee, maila na krakowskim serverze wieczysta nie mam, korzystam z onetu, a kod pocztowy i moje nazwisko na pewno zdobyles przez nieuwage naszego ladmina osiedlowego (bo u mnie na kompie danych o serverze poczty na wieczystej bys nie znalazl [nigdy z niego nie korzystalem] PS. Odezwij sie na priva, co konkrenie moge poprawic, bo nawet jesli nasz ladmin pozwolil ci poznac moje nazwisko, to chce wiedziec jak zalatac to co on spiepszyl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Na WinMXe jest tego bardzo dużo tylko trzeba wiedzieć jak szukać. Jest tylko jeden problem WinMx jest ostatnio bardzo zapchany i są kłopoty ze ściąganiem!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Długo oczekawana gra już sie pokazała. Wygląda troche jak połączenie UT i Q3, co mnie osobiscie sie nie spodobało za bardzo. Dostępne 4 tryby rozgrywki, Deathmath, Domination (lekko zmieniony), CTF, i nowość Bombing Run. Gra wygląda i chodzi pięknie. Jest dużo szybciej niż na wersji beta. Naprawde chłopaki sie postarali. UTBenchmark na moim nie podkręcanym sprzęcie i prawie rocznym sypiącym się systemie wyciąga 30FPS (800x600)Flyby i 20FPS na Botmatch. Myślę, że da radę więcej, gdybym przeinstalował system, ale nie chce mi się. Nic tylko czekać na Unreal2 i DeusEx 2. Będzie pogrom :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Długo oczekawana gra już sie pokazała. Wygląda troche jak połączenie UT i Q3, co mnie osobiscie sie nie spodobało za bardzo. Dostępne 4 tryby rozgrywki, Deathmath, Domination (lekko zmieniony), CTF, i nowość Bombing Run. Gra wygląda i chodzi pięknie. Jest dużo szybciej niż na wersji beta. Naprawde chłopaki sie postarali. UTBenchmark na moim nie podkręcanym sprzęcie i prawie rocznym sypiącym się systemie wyciąga 30FPS (800x600)Flyby i 20FPS na Botmatch. Myślę, że da radę więcej, gdybym przeinstalował system, ale nie chce mi się. Nic tylko czekać na Unreal2 i DeusEx 2. Będzie pogrom :twisted: :twisted: Juz jest od 28.09 w sieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Zostawilem kompa na noc Budze sie i patrze, a tu sciagam z DC++ UT2003 z predkoscia 40KB/s :P YEAH BABE 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 to jaki jest w koncu ftp z UT2003 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...