RS Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 daFojtek: ok oko kok udstepnij to niebende strzelac do ciebie w UT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 daFojtek: ok oko kok udstepnij to niebende strzelac do ciebie w UT :lol: Kufa mam tylko troche bo mi kufa serwa w nocy wylaczyl ktos ale ostrzegam ze moge udostepnic lecz max co wyciagniecie to lacznie bedzie jakies 20KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Sciagnołem 2 cd UT 2003(to jest pełna wersja na 100% bo 3 cd mi sie juz sicagac niechciało) i nagrałem instaluje 1 cd i mi wyskakuje taki bład gdzies po 4 procentach "E:Webimagesq_topright.gif(niepoprawna funkcja" i na dole pisze zebym sobie przeczywscił cd roma hehe smieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youri Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Witam. Może jakas dobra duszyczka podpowie mi jakim programem nagrac te pliczki z rozszerzeniem *.BIN na plytki. POzdrawiam Youri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Przydaloby ci sie jeszcze .cue :D Nagrac mozesz Nero lub CDRWINEM :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Najprawdopodobniej masz uszkodzone archiwum z gra... Ja tez mialem taki przypadek ! Tylko co sie okazalo wina byla w jednej z kosci ramu (uszkodzona, generuje jakies bledy)...(w sumie masz tyle samo ramu co ja :) sprawdz i to ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youri Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ciągne z sieci te pliczki: dev-ut2k3cd1.bin dev-ut2k3cd2.bin dev-ut2k3cd3.bin Czy to znaczy ze musze jeszcze pobrac pliki *.cue aby to wypalic na płytkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Nie wiem za bardzo o co chodzi ale jakto sprawdzic czy mam ram uszkodzony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Heh tym ramem to sie zbytnio nie przejmuj, raczej sprawdz sobie czy archiwum z UT2003 ma bledy CRC lub inne. ( a jeżeli masz 2 kosci ramu i chcesz je sprawdzic tak na szybko to po prostu wyjmij jedna sprawdz archiwum z gra, jezeli sa bledy to sprawdz na drugiej kostce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 jesli masz jeszcze te obrazy, ktore sciagnales to na nich sprawdz poprawnosc danych, a jak tylko na cedekach to jest taki program hmmm "cd check" czy jakos tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Wiele osob ma ten problem :lol: Osobiscie nie wiem o co chodzi :D Moze masz bledy CRC w obrazie Poczytaj sobie ten post na forum http://www.isonews.com/forums/showthread.p...?threadid=91425 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Hmm Moja rada :lol: : -Sprawdz czy sa bledy CRC w obrazach bin programem CDMage -Podmontuj obrazy Deamon Toolsem -Zrob obraz CloneCD z podmontowanego obrazu -Nagraj obrazy zrobione przez CloneCD 8) To by bylo chyba na tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kur... skasowałem obrazy bo sie [censored :evil: ] to normalne chyba :D trudno ale nie ma co płakac kumpel na poniedziałek mi załatwi Ut 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kur... skasowałem obrazy bo sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem to normalne chyba :D trudno ale nie ma co płakac kumpel na poniedziałek mi załatwi Ut 2003 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja nie wiem..... jak to mozna grac w piraty :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 lepiej by ci bylo jak bys se skombinowal pelna wersje gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 nie watpie ze lepiej ale narazie eni słyszałem zeby ktos ze znajomych miał ..a w necie raczej działajacej pełnej wersji nei znajde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Co jestw ogóle na tym trzecim kompakcie? I czy ktoś mółbym mi to udostepnic? Ściagałem od kolegi erio. Plik ma nazwe unrealcd3. Czy mógły to ktoś udostepnić? [zostało mi jakies 180MB z tego pliku do zassania] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jeśli sie dobrze orientuje to cd3 to rozne edytory dodatki MAYA jakaś itp edytorskie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły. Gra ponoć wymaga jedynie 2 pierwszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jeśli sie dobrze orientuje to cd3 to rozne edytory dodatki MAYA jakaś itp edytorskie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły. Gra ponoć wymaga jedynie 2 pierwszych jednego "złamanego" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jeśli sie dobrze orientuje to cd3 to rozne edytory dodatki MAYA jakaś itp edytorskie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły. Gra ponoć wymaga jedynie 2 pierwszych jednego "złamanego" :twisted: :) tak jak mysłałem Mogłby to ktos udostepnic dc lub na jakim FTP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 No wlasnie kiedy bedzie ona dostepna w sklepach??? W europie premiera byla 2 dni temu ,a w naszej kochanej Polsce nic nie slychac o tym kiedy i gdzie sie pojawi. Ktos cos wie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krucznik Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Dobra. Wszyscy już mają ut2k3 a ja nie :cry: Może byłby ktoś tak dobrym człowiekiem i podał jakiś link? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youri Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Hi. Chyba sie nie narażę. Jeśli jednak to proszę o wykasowanie tego postu CD1 ftp://pump.starman.ee/incoming/dev-ut2k3c...by%20Drake).bin CD 2 ftp://pump.starman.ee/incoming/dev-ut2k3c...rake)-retry.bin CD3 ftp://pump.starman.ee/incoming/dev-ut2k3c...rake)-retry.bin I to na tyle. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 sadze ze do konca miesiaca sie cos ruszy:-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 kupcie oryginal do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 kupcie oryginal do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To nam daj pieniadze do holery !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja bym sie raczej zastanawial, ktory sklep zagraniczny realizuje zamowienia do wioski znanej tez jako Polska :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 realizuja, jesli chcesz to odezwji sie na gg czy email to ci podpowiem pare rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 eeeeeeeeeeee to ja juz wole pirata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...