Makonar Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ja mam dwa pytanka: 1. Jak to sie mierzy (to już było, ale zawsze zapominam zmierzyc) 2. Jak podkręciłeś swoje Elixiry na CL2? Dałeś większe napięcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Absolutnie nie porównujcie dema i full version w kwesti performance a co do ramu to u mnie na 512 nie dogrywa nic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 1024x768 32 bit detale highest/high flyby - 120 botmatch - 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 1024x768 32 bit wszystko na highest/high po zabawach w sterowniki i optymalizacji wsjo chodzi plynnie Tak to wlacz sobie mapke OCEANIC ALBO PHOBOS2 i daj chocby 4 boty u mnie chodzi strasznie czasami dochodzi do 20 FPS a nawet jeszcze mniej Oceanic z 5 botami chodzi plynnie choc na poczatku przez 10-15 sek co jakis czas swapuje mimo 512 MB ram, ale potem juz super chodzi. Phobos podobnie choc fakt czasem spadnie tak do 20 fps, ale nie przeszkadza to woglole w grze. Za to grajac bez botow w necie albo po lanie te problemy generalnie znikaja; procek nie musi obliczac AI botow :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ja mam dwa pytanka: 1. Jak to sie mierzy (to już było, ale zawsze zapominam zmierzyc) 2. Jak podkręciłeś swoje Elixiry na CL2? Dałeś większe napięcie? ad1 : wchodzisz do katalogu UT2003 , System , i tam jest pliczek benchmark. ad2 : w biosie zmienilem z 2,5 na 2 bez zwiekszania napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ja mam 256 i u mnie nic nie doczytuje :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 JA mam: flyby 133 botmatch 57 stery 2941 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a ja gram w 800x600x32 i ustawienia na LOW :( jednak przy wiekszej zadymie nie ma zabardzo przyjemnosci z gry. chyba trzeba cos zmienic w kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 u mnie moze nie chodzi zajebiscie szybko gierka ale nic nie doczytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Moge tylko potwierdzic. Pelna wersja przy 256 DDR (266) smiga jak smigacz :). A demo na tej samej karcie ale przy Celku 1Ghz i tylko 192 MB SDRAM i tez bylo bez zaciec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a ja mam flyby 93 botmatch 51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Oczywiscie gram na 1024x768x32 (monitor w wyzszych rozdz. ma 60 Hz :> ). Detale na max i AA quincunx + anizo x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja mam za to glupie pytanie i mnie moze ktos zjedzie ale... nie ma glupic pytan podobno Ok... powiedzcie mi... ostatnio wyszly jakies dwa unreale... chgyba Unreal2 i Unreal2003. Ktory jest do sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja mam za to glupie pytanie i mnie moze ktos zjedzie ale... nie ma glupic pytan podobno Ok... powiedzcie mi... ostatnio wyszly jakies dwa unreale... chgyba Unreal2 i Unreal2003. Ktory jest do sieci? Wyszedl tylko jeden a mianowicie UT2003 i jest to gra glownie sieciowa. Za jakis czas (hmm rok??) wujdzie Unreal2 i to bedzie gra natsawiona podobnie jak DOOM III na gre singleplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja mam za to glupie pytanie i mnie moze ktos zjedzie ale... nie ma glupic pytan podobno Ok... powiedzcie mi... ostatnio wyszly jakies dwa unreale... chgyba Unreal2 i Unreal2003. Ktory jest do sieci? Unreal 2 ma byc w listopadzie a Unreal Tournament 2003 jest do siec ale mozna grac z botami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja mam za to glupie pytanie i mnie moze ktos zjedzie ale... nie ma glupic pytan podobno Ok... powiedzcie mi... ostatnio wyszly jakies dwa unreale... chgyba Unreal2 i Unreal2003. Ktory jest do sieci? Unreal 2 ma byc w listopadzie a Unreal Tournament 2003 jest do siec ale mozna grac z botami Chyba w to nie wiesrzysz ze Unreal 2 bedzie w listopadzie!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja mam za to glupie pytanie i mnie moze ktos zjedzie ale... nie ma glupic pytan podobno Ok... powiedzcie mi... ostatnio wyszly jakies dwa unreale... chgyba Unreal2 i Unreal2003. Ktory jest do sieci? Unreal 2 ma byc w listopadzie a Unreal Tournament 2003 jest do siec ale mozna grac z botami Chyba w to nie wiesrzysz ze Unreal 2 bedzie w listopadzie!!!!!!!! pewnie ze nie wieze ale tak zapowiedzieli choc jak pamietam co bylo z jedynka to az mi sie plakac chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 bo u mnie w pliku 'build' jest cos takiego:Label=[2002.05.31.18.31] i wydaje mi sie ze jest to dosyc wczesna wersja :( bo sa kurnia dziwne bledy - np. po paru sekundach robi sie totalny slide-show na jednej z mapek (chyba gestalt, ale nie pamietam teraz dokladnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 [buildVersion] Label=UT2003_Build_[2002-09-19_17.26] i wszystko jasne :P Full wersja na 3cd z sharereactora PS: gra jest wyjebista i chodzi super !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 o geez, to mam chyba jakas wczesna alphe ;), pewnie stad te bledy i dziwne zachowanie...uhm, masz oryginal czy scionglaes? jesli tak to skad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 dobra, juz wiem skad :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a umnie 384 mb i demo chodzi super plynnie(winxp)e tam demo. Demo nie ma tu nic wspólnego Zgadzam sie z przedmówca na 256 ramu gra sie tnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a widzieliscie wymagania do ut2003, podawane w serwisach o grach ? PIII500 MHz, 128MB RAM, 3D Akcelerator 16 MB haha ja na swoim sprzecie przy rozdzielczosci 1024x768 mam: flyby: 39 fps bootmatch: 20 fps :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a widzieliscie wymagania do ut2003, podawane w serwisach o grach ? PIII500 MHz, 128MB RAM, 3D Akcelerator 16 MB haha ja na swoim sprzecie przy rozdzielczosci 1024x768 mam: flyby: 39 fps bootmatch: 20 fps :( To sa pewnie wymagania tego 3D loga Nvidii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a widzieliscie wymagania do ut2003, podawane w serwisach o grach ? PIII500 MHz, 128MB RAM, 3D Akcelerator 16 MB haha ja na swoim sprzecie przy rozdzielczosci 1024x768 mam: flyby: 39 fps bootmatch: 20 fps :( no bo wiesz oni podaja na jakim kompie gra sie odpali, czytaj zobaczysz jak menu wyglada ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 pelna wersja ma build 2107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 nowy results : 1024x768 fsb(11x157) Flyby 145.448929 Botmatch 63.890182 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 No to ja również dodam swoje wyniki: 1024x768: Flyby: 129.05 Botmatch: 46.02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xyron_of_dead_ Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 I czym wy sie podniecie. Ja od wczoraj już kompletnie NIE cierpie brać na tym głupim blaszaku. Wczoraj doszedłem, do ostatniej misji w Mafi. ładuje, ładuje, i do winodwsa wyskakuje. I <span style="color:red;">[ciach!]</span>a koniec. <span style="color:red;">[ciach!]</span>A KONIEC :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: głupie PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ostatnia misja w mafii jest ekstra.... tylko jak ktoś jest głupia pała, to spędzi godzinę na niemożliwych próbach przejścia tej gry, a dopiero potem pomyśli... wiecie o czym mówię? Ma to związek z poprzednią misją... smutne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...