Skocz do zawartości
Haweł

Unreal Tournamet 2003

Rekomendowane odpowiedzi

1024x768 32 bit wszystko na highest/high po zabawach w sterowniki i optymalizacji wsjo chodzi plynnie

Tak to wlacz sobie mapke OCEANIC ALBO PHOBOS2 i daj chocby 4 boty u mnie chodzi strasznie czasami dochodzi do 20 FPS a nawet jeszcze mniej

Oceanic z 5 botami chodzi plynnie choc na poczatku przez 10-15 sek co jakis czas swapuje mimo 512 MB ram, ale potem juz super chodzi.

Phobos podobnie choc fakt czasem spadnie tak do 20 fps, ale nie przeszkadza to woglole w grze.

Za to grajac bez botow w necie albo po lanie te problemy generalnie znikaja; procek nie musi obliczac AI botow :S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam dwa pytanka: 

1. Jak to sie mierzy (to już było, ale zawsze zapominam zmierzyc)

2. Jak podkręciłeś swoje Elixiry na CL2? Dałeś większe napięcie?

ad1 : wchodzisz do katalogu UT2003 , System , i tam jest pliczek benchmark.

ad2 : w biosie zmienilem z 2,5 na 2 bez zwiekszania napiecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam za to glupie pytanie i mnie moze ktos zjedzie ale... nie ma glupic pytan podobno

Ok... powiedzcie mi... ostatnio wyszly jakies dwa unreale... chgyba Unreal2 i Unreal2003. Ktory jest do sieci?

Wyszedl tylko jeden a mianowicie UT2003 i jest to gra glownie sieciowa. Za jakis czas (hmm rok??) wujdzie Unreal2 i to bedzie gra natsawiona podobnie jak DOOM III na gre singleplayer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam za to glupie pytanie i mnie moze ktos zjedzie ale... nie ma glupic pytan podobno

Ok... powiedzcie mi... ostatnio wyszly jakies dwa unreale... chgyba Unreal2 i Unreal2003. Ktory jest do sieci?

Unreal 2 ma byc w listopadzie a Unreal Tournament 2003 jest do siec ale mozna grac z botami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unreal 2 ma byc w listopadzie a Unreal Tournament 2003 jest do siec ale mozna grac z botami

Chyba w to nie wiesrzysz ze Unreal 2 bedzie w listopadzie!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba w to nie wiesrzysz ze Unreal 2 bedzie w listopadzie!!!!!!!!

pewnie ze nie wieze ale tak zapowiedzieli choc jak pamietam co bylo z jedynka to az mi sie plakac chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo u mnie w pliku 'build' jest cos takiego:Label=[2002.05.31.18.31] i wydaje mi sie ze jest to dosyc wczesna wersja :( bo sa kurnia dziwne bledy - np. po paru sekundach robi sie totalny slide-show na jednej z mapek (chyba gestalt, ale nie pamietam teraz dokladnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widzieliscie wymagania do ut2003, podawane w serwisach o grach  ?

PIII500 MHz, 128MB RAM, 3D Akcelerator 16 MB

haha 

ja na swoim sprzecie przy rozdzielczosci 1024x768 mam:

flyby: 39 fps

bootmatch: 20 fps

:(

To sa pewnie wymagania tego 3D loga Nvidii :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widzieliscie wymagania do ut2003, podawane w serwisach o grach  ?

PIII500 MHz, 128MB RAM, 3D Akcelerator 16 MB

haha 

ja na swoim sprzecie przy rozdzielczosci 1024x768 mam:

flyby: 39 fps

bootmatch: 20 fps

:(

no bo wiesz oni podaja na jakim kompie gra sie odpali, czytaj zobaczysz jak menu wyglada ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I czym wy sie podniecie. Ja od wczoraj już kompletnie NIE cierpie brać na tym głupim blaszaku. Wczoraj doszedłem, do ostatniej misji w Mafi. ładuje, ładuje, i do winodwsa wyskakuje. I <span style="color:red;">[ciach!]</span>a koniec. <span style="color:red;">[ciach!]</span>A KONIEC :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: głupie PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi