KaT Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 fov 120. chyba :) Poszukaj w pliku ut2003.ini ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zapowiada się niezłe FPP (szczególnie dla miłośników Star Warsów) niezła graficzka 8O (no wkońcu to engine samego UT2003 :mrgreen: ) http://www.ut2003troopers.co.uk/images/oct2002/th_troopers_e6.jpg[/img]http://www.ut2003troopers.co.uk/images/oct2002/th_troopers_e5.jpg[/img] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ciekawe kiedy premiera ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 t nie jest czasem mod do ut2k3? tak pisali 2 miechy temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Może i mod sam nie wiem ale chyba mod sądząc po tytule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Może i mod sam nie wiem ale chyba mod sądząc po tytulew akzdym razie wyglada zachecajaco. fajny klimat sw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Taaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 no ładniutkie moze byc toto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 wpisz w konsoli "stat fps"a co trzeba wpisac w konsole alby znienic kont widzenia an aieksz np 120??W unrel,m unreal tournament, ut2k3 w konsoli fov 110 A w q3 np. cg_fov 110 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 wpisz w onsoli "start fps" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 heh "start fps" raczej mu nie pomoze :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 erm, tak sie zastanawiam po co powielacie czyjes odpowiedzi (chyba nie po to zeby nabic sobie licznik, no nie? :D ) tym bardziej ze niektorzy jeszcze sie myla przy tym.. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 u mnie na max detalach przy 1024 chodzi spoko ale na wiekszych mapach hamsko z dysku doczytuje :evil: tak hamsko ze grac sie nie da!!! normalnie z 15 sek stoi w miejscu obraz... nie wiecie czemu???? a dysk to Maxtor 60Gb ATA133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ...witam..... Pytanie......mam ....... czy jest juz w sprzedazy - w Polsce - UT2003 ..... kto jest dystrybutorem tej gry? Pozd Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 jest. juz dawno. na stadionie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 dokup jeszcze 256 megsow ramu to bedzie chodzic w miare oki. sory, no bonus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 chodzilo mi oryginal....... na prezent....... ......a stadionowki.......raczej nie wypada......dawac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 no to masz problem chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jeszcze nie ma tej giery org. ja też jej szukam (łem) do kafejki. W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem się na tych złodzieji (dystrybutorów) i kupiłem UT2003 pod Linuxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 U nas w sklepie ta giera stoi juz od początku grudnia ale nie zwracam na to wiekszej uwagi............ ale w polsce na pewno gdzieś ją dostaniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 U nas w sklepie ta giera stoi juz od początku grudnia ale nie zwracam na to wiekszej uwagi............ ale w polsce na pewno gdzieś ją dostanieszNigdzie jej w Polsce nie dostanie bo nie ma dystrybutora na RP. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 bardzo fajne........ [podaj gdzie jest ten sklep........ pls - sprawa dla mnie bardzo wazna....... "U nas w sklepie ta giera stoi juz od początku grudnia ale nie zwracam na to wiekszej uwagi............ ale w polsce na pewno gdzieś ją dostaniesz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 bardzo fajne........ [podaj gdzie jest ten sklep........ pls - sprawa dla mnie bardzo wazna....... "U nas w sklepie ta giera stoi juz od początku grudnia ale nie zwracam na to wiekszej uwagi............ ale w polsce na pewno gdzieś ją dostaniesz" w łodzi w empiku cala pulka jest tym wystawiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
call-(eta) Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 proble z wydajnością (patrz kilka postów niżej) - rozwiązany poprostu miałem skopaną kopie gry na 2cd teraz mam na 3cd i chodzi spoko duron 1300 (za kilka dni Athlon 1,7Mhz w 0,13 - sprawdzałem na sklepie kręci się spoko do 2000-2100 (47-52 stopnie) i ma odblokowany mnożnik), 256DDR, Radeon 8500(250@275), K7S6A, 60GB Maxtor 7200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kolejny pirat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 wpisz w onsoli "start fps" aceer...dałes rowa :):):):):) nie START tylko STAT....os statystyki..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 bardzo fajne........ [podaj gdzie jest ten sklep........ pls - sprawa dla mnie bardzo wazna....... "U nas w sklepie ta giera stoi juz od początku grudnia ale nie zwracam na to wiekszej uwagi............ ale w polsce na pewno gdzieś ją dostaniesz" w łodzi w empiku cala pulka jest tym wystawionaAle UNrealem Turnamentem . 2003- we wrocku niegdzie nie można dostać a te nowości wpier pojawiają się wlaśnie we wrocku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mi teraz slabo chodzi z rivka :( ale mozna pograc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 kolejny pirat I to jaki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 wpisz w onsoli "start fps" :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 to byl pewnie ten trial, tez go kiedys mialem i tez kilowato chodzil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...