Fraag Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 faktycznie, czasami nie dziala mialem to samo no i troche dlugo sie laduje:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 sciagnolem gierke z eMule (share reactor) i zainstalowalemz apomoca demona, wsyztko ejst ok , tylko czasami do windy wyskakuje jak sie level laduje Najprawdobodobniej jest to wina mojego sys. od roku nie reinstalowanego :P i slabego kompa ale dziwna sprawa. Zdazalo sie komus kiedys ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Powiedz jakie massz Detki zainstalowane. Jak starsze, to najlepiej wywalic i dac jakies nowe. Tak tylko, profilaktycznie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 na winxp to mi wogole ruszyc nie chce plansza poczatkowa i zonk :? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Wszystkiemu winne stery od SiS'a. Zainstalowałem nowe SiS AGP Driver 1.16a i wszystko chodzi bez zarzutu (czytaj. dziwnych prostokątów :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zapodaj screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zapodaj screeny. nie ma sensu, skoro wszystko śmiga już w porządku. Wierz mi były okropne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Sciaglem sobie ostatnio instalke UT.... i nie dziala ( przy rozpakowaniu wystepuje vlad 2 pliqw: System/UnrealShare.u Textures/Crypt2.utx Ktos moze mi te pliczki podrzucic na meila ?? Sa one chyba nie duze wiec problemów nie powinno byc :D Nie chce mi sie jeszce raz sciagac bo mam wolne łacze a moze sie jeszce raz zle sciagnac wiec prosze o pomoc ...... THX elburro@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ... widze ze nikt jooz w takie stare gry nie gra... szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ... widze ze nikt jooz w takie stare gry nie gra... szkodaproblem w tym iz jeden plik zajmuje 10mb a drugi 20mb takze raczej na poczte ci ich nie wysle :? ut rulez :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jednak sie udalo :D Jeszce raz wielkie dzieki!! No rzeczywiscia pliczki sa wieksze niz myslalem.... ale na wszystko sie znajdzie jakis sposób.... THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jednak sie udalo :D Jeszce raz wielkie dzieki!! No rzeczywiscia pliczki sa wieksze niz myslalem.... ale na wszystko sie znajdzie jakis sposób.... THX Prosze ja Ciebie bardzo :D Pozdrovienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ... widze ze nikt jooz w takie stare gry nie gra... szkodano co ty -UT nadal rzadzi :twisted: :D :twisted: pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowinka Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Chciałabym przetestować kartę graficzną za pomoca tej gry,ale nie wiem JAK TO ZROBIĆ ??? :oops: POMÓŻCIE mnie biednej lamerce :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 metoda pierwsza: wpisujesz w tyldzie stat fps metoda druga: odpowiedni benchmark jakbys jeszce czegos szukala to polecam strone www.unreal.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Benchmark jest zawarty w grze w katalogy system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Czy ktoświe jak grac po internecie bez orginalnego cd keya?? bo baaardzo chcialbym pograc a nie mam jak:( a na oryginalnego mnie nie stac:(:(:( Prosze o szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 poszukaj tu : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12906 :evil: :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no ok sorry ale i tak wydaje mi sie ze kazdego ot gnębi:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZmO Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam, mam malutki problem z unrealem.. wlaczam gre, wszystko ok.. moge strzelac ruszac myszka, ale gdy tylko chce sie ruszyc klawiszami wysypuje mi gre i w okienku wyskakuje mi wiadomosc UT2003 Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42]OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2000 MHz with 2048MB RAMVideo: NVIDIA GeForce 6600 GT (8265)General protection fault!History: FCollisionOctree::ActorLineCheck <- CheckWithActors <- ULevel::MultiLineCheck <- ULevel::MoveActor <- xPawn <- APawn::physWalking <- APawn::performPhysics <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=2) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop moze mi ktos pomoc ?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zainstaluj najnowszego patcha, Jak nie pomoze reinstalnij gre. Nie wiem jaka masz klawiature, moze stery do niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZmO Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 patch v2225, klawiatura Compaq-zwykla.. nigdy nie bylo z nia problemu, gra po reinstalacji - to samo :| szukamy dalej?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZmO Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Problem rozwiazany...... co bylo ?? heh.. bardzo smieszny powod.. WLACZONY TLEN.PL / dziwne ale prawdziwe :) /tx za zainteresowanie i chec pomocy.. :wink: Edytowane 12 Lutego 2006 przez oZmO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...