Liquid Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ale nie używam żadnego Firewalla a i tak nie widzę żadnych serwerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 jak macie wersje 2 cd to [gluteus maximus] z tego....pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ja mam wersje 3 CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja mam wersje 3 CD ja tez:P ale to chyba nie jest tego wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 oT: dostalem bana na serwerze ut2003, bo odszedlem od komputera na 2minuty. Nie gralem, zostawilem na ekranie "zajebali Cie, wcisnij Fire!" Nie wiecie, czy to na zawsze daja bana, czy np na pare dni? <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo, bo to byl nak;epszy z tych, ktore dotad znalazlem... MULTIGAMERS, czy cos takiego. Znacie jakies fajne serwerki?szybkie znaczy sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 UT to spokojnie ale UT2k3 to sie rozklada na 20 fps :D małe niedopisanie z mojej strony (miałem na myśli oczywiście UT2k3) co niedomyśliliście się? :lol: jeszcze taki gupi to nie jestem heh (nie wyglądam na inteligenta? hhehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jak zalozyli to raczej na pare dni, a nie na wiecznosc:]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leroo Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Na gamecopyworld można znaleźć pliczek unreal4all . Nie jestem pewien ale za jego pomocą można dodac do ut serwery, z góry uprzedzam, że z tymczasowego braku utka nie testowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Na gamecopyworld można znaleźć pliczek unreal4all . Nie jestem pewien ale za jego pomocą można dodac do ut serwery, z góry uprzedzam, że z tymczasowego braku utka nie testowalem. dodac serwery mozna i bez tego pliku..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 kto mi powie gdzie w kraju można kupic orginalną gre unreal tuarnament 2003 gdyż szukam jej od dłuższego czasu i niemoge nigdzie dostac inna wersja nie wchodzi w rachube za pomoc będe wdzięczny.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 W Empiku sa. Z tego co ostatnio widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Są napewno w MediaMarkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jak nie mozesz nigdzie znalezc to idz do Empiku i zamow to bedzie w ciagun kilku dni a jak nie zalatwia to poprostu idz na gielde komputerowa i kup kopie zapasowa ;P z tym ze wtedy nie pograsz zabardzo w sieci ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Sa jeszcze w wielu spklepach z grami.... trzeba tylko poszukac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Sa jeszcze w wielu spklepach z grami.... trzeba tylko poszukac:Pmediamarkt,empik i wiele innych a najwiekszy LOL to jak znalazlem w sklepie odziezowym i optimusie :lol: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 hehe, niezly rotfl musial byc:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zebys wiedzial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja tesh mam ver.2cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja tesh mam ver.2cd i wszystko ci dziala w grze jak powinno?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 tak, nie mam problemuuf z gra! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 tak, nie mam problemuuf z gra! a to dziwne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 nie rozumiem czemu dziwne... wszystko lazi gut gram przez siec intera i single Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 nie rozumiem czemu dziwne... wszystko lazi gut gram przez siec intera i single dziwne, bo moj kolega tez mial 2cd i nie mial dzwieku przez to:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 jakiś zjeb.....?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 jakiś zjeb.....?? akurat tak mu trafilo ze dosyc normalny jest:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Hi. Mam nieśmiałe pytanko. Wiem, że istnieje możliwość odpalenia ut 2003 w trybie open GL. Za cholerę jednak nie wiem jak to zrobić. Nie wiem czy ma to sens. Chciałbym jedank spróbować. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Pierwsze slysze. Ale jezeli ktos cos o tym wie to z checia sie z tym zapoznam. Bo w d3d gra U2 jest po prostu smieszna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Taka możliwość istnieje na 100%. W katalogu system ut2k3 jest biblioteka open gl. W helpie do unreala jest info o tym że Uneal może działać w trybie open gl. I że jest to tryb eksperymentalny. Niestety ani słowa na temat tego jak go uruchomic Na jakimś zagranicznym forum znalazłem nawet jakiś skrawek informacji. NIestety brak było konkretnego opisu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 AAA przecie bylo to juz tyle razy, a wiec mamy w pliku ut2003.ini : [Engine.Engine] RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice ;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice ;RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice AudioDevice=ALAudio.ALAudioSubsystem NetworkDevice=IpDrv.TcpNetDriver DemoRecordingDevice=Engine.DemoRecDriver Console=XInterface.extendedconsole GUIController=XInterface.GUIController Language=int Product=UT2003 GameEngine=Engine.GameEngine EditorEngine=Editor.EditorEngine DefaultGame=XGame.XDeathmatch DefaultServerGame=XGame.XDeathmatch ViewportManager=WinDrv.WindowsClient ;ViewportManager=SDLDrv.SDLClient Render=Render.Render Input=Engine.Input Canvas=Engine.Canvas CdPath=H: i teraz trzeba zmienic ";" przy odpowiedniej linijce. Dodac do D3D ,a skasowac przy opengl ,czyli wygladac ma to tak: [Engine.Engine] ;RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice ;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice AudioDevice=ALAudio.ALAudioSubsystem NetworkDevice=IpDrv.TcpNetDriver DemoRecordingDevice=Engine.DemoRecDriver Console=XInterface.extendedconsole GUIController=XInterface.GUIController Language=int Product=UT2003 GameEngine=Engine.GameEngine EditorEngine=Editor.EditorEngine DefaultGame=XGame.XDeathmatch DefaultServerGame=XGame.XDeathmatch ViewportManager=WinDrv.WindowsClient ;ViewportManager=SDLDrv.SDLClient Render=Render.Render Input=Engine.Input Canvas=Engine.Canvas CdPath=H: Cala rzecz tkwi w ";" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Dzięki wielkie. Może i było. Niestety serch nie pomógł, choć próbowałem kilku mozliwości. :D Wieczorkiem sobie spróbuję. A może ktoś już to robił? I podzieli się wrażeniami. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...