Kaeres Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Probowal to ktos na U2 ? Czy chodzi wtedy lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 U2 niestety nie supportuje OpenGl, nawet nie ma wpisow w pliku .ini .Byc moze cos sie zmieni od tego patcha ,ktory mial wyjsc ze dwa tygodnie temu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No pobawilem sie troche opengl na ver2199 i musze powiedziec ,ze calkiem calkiem. Szybsze niz d3d ,ale czasami problemy sa dynamicznym oswietleniem na broni (w takich miejscach pewno wiecie). Ogolnie gram z AAx2 na 1024/max i mam sr ok 90FPS !!! Czasami 140 czasami 45 ,ale jak troche nad nim popracuja moze byc bardzo ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ut 2003 na radeonach w openGL chodzi w moim odczuciu znacznie lepiej wiec polecam szczegolnie na radkach 8500 w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 No pobawilem sie troche opengl na ver2199 i musze powiedziec ,ze calkiem calkiem. Szybsze niz d3d ,ale czasami problemy sa dynamicznym oswietleniem na broni (w takich miejscach pewno wiecie). Ogolnie gram z AAx2 na 1024/max i mam sr ok 90FPS !!! Czasami 140 czasami 45 ,ale jak troche nad nim popracuja moze byc bardzo ciekawie :) no to znowu trzeba zapodac softquadro na gf4 i bedzie 140 caly czas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 mi tam zwolnil 2x po tej zmianie np flyby antalus z 130 do 69 ;p wracam do d3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 OpenGL: D3D: tylko bez komentowania wyników, nie chodzi o nie, tylko o porównanie. postaram sie zrobic jeszcze na softquadro jak znajde jakies drivery, ktore daja sie zpatchowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ja sie kiedys dawno o to pytalem i probowalem, ale w moim odczuciu szybkosc niewiele wzrosla a w grafice pojawilo sie dosc duzo bledow, jak np. w/w cienie, z daleka tekstury sie "rozszarpuja" na krawedziach, i ogolnie jakos tak smiesznie. gram na d3d i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 czy w tej grze (wersja demo) darady zmierzyć ilość fps ? jeżeli tak to co nalezy wpisać w wiersz polecen i w jakim momecie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 w konsoli [tab] stat fps [stat nie start] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 dzięki serdeczne! robiłem pomiary i fps wachają się od 100 do 55 . w max detalach i na rozdzialce 1024:768 a jak włącze antylazing X4 i filtrowanie anizotropowe X 8 to fps wachają się od 50 do 24 . teraz pytanie czy wszystko jest ok czy może to słaby wynik jak na ten sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 sprawdz sobie benchmarkiem jest w systembenchmark.exe ...chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 flyby: 143 botchatch:61 Przy rozdzielczości 1024:768. detale wszystko na max filtrowania anizoropowe i antylasing wyłączone. czy to słaby wynik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 po1 zmiana detali nie ma wplywu na wynik , poniewaz ten program ustawia swoje. ogolnie wynik w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja z biegu tak jak bylo all, na nie podkreconym sprzecie z AA4x bez anizo mialem flyby: 120 botmach: 40 przeciwnik a tak z ciekawosci to ile miales pkt w 3dmarku01 ?? bo masz podobny sprzet wiec jestem ciekaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja z biegu tak jak bylo all, na nie podkreconym sprzecie z AA4x bez anizo mialem flyby: 120 botmach: 40 przeciwnik a tak z ciekawosci to ile miales pkt w 3dmarku01 ?? bo masz podobny sprzet wiec jestem ciekaw :D Morel123 cos cieniutko w 3d marku 2001, bo widze ze masz niezle podkreconą kartę. Ja u siebie mam cos ok 12600 na moim konfigu, karta ustawiona na 280/300. I mam od razu do Ciebie pytanie. Moje pamięci na karcie to Hynix 3.6 ns i idą spokojnie wiecej niz 600 ale rdzeń jak ustawie na 285 to zawiesza 3dmarka. Przygladałem sie mojej karcie i jest własciwie identyczna jak MSI, nawet kolor laminatu ten sam (czerwony). Moze radiator zle przylega? (zresztą też identyczny, tylko z logo Creativa :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Nie wiem, pewnie nie odkrylem ameryki, ale znalazlem mape, ktorej nie da sie uruchomic normalnie tylko z konsoli, ewentualnie z windows. VehicleDemo.ut2 Problem w tym, ze pojawia sie tam mozliwosc prowadzenia pojazdu, tylko nie moge go uruchomic. Napisane jest zebym wcisnal [uSE] zeby go uruchomic, a w ut2003 nie ma przycisku [uSE]. Co zrobic, zey nim pojezdzic i o co w ogole w tym chodzi. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jak umiesz angielski to powienienes sobie poradzic ale na pewno nie jest pod klawiszem Z :D No dobra USE czyli U i tyle. ufff strasznie meczace pisanie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 hehe.. wciskalem wszystkie po kolei i nie dzialalo. teraz jakos poszlo. Spoko zabawka. fajnie by sie gralo po sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a UnWheel to ma byc fajne dopiero gdzies byl do tego link, ale wtedy jeszcze nie mozna bylo zdownloadowac..... nie wiem jak jest teraz bo to gdzies zgubilem :) ale zapowiadalo sie fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 http://www.unrealza.co.za/shrimp/mods/unwh...heel/about.html jeszcze nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 j.w. mam winde xp i za cholere nie chce mi wystartowac ta gra :evil: dziwi mnie to tym bardziej ze gdy mialem jeszcze chipset via i antka 0.18 + winde 98SE wszycho chulalo normalnie a teraz nie kce. Skrecalem proca, grafe na default ale nic, zmienialem detki tez nic nie pomoglo :evil:. Szukalem na forum podobnego watku ale niestety niczego nie znalazlem (bylo o zwiechach, o trybie multiplayer... ale nic na moj temat) moze ktos z was spotkal sie z podobnym zjawiskiem z gory thx za posty pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 wgraj path 2199 i do niego craca to powinno pomóc Chociaż mnie nie pomogło wywala mnie cały czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 moze sterowniki do mobo sa nieaktualne :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Ja mam Win XP, podkręcony procek, karte graf. i gra mi śmiga nawet bez patchy. A tak pozatym to mam tego patcha i fixa do niego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 moze sterowniki do mobo sa nieaktualne :?: eeee... pisalem przeciez ze wajhowalem sterami a poza tym do chipsetu mam zawshe najswierzze driverki tak jest i w tym przypadku 2.03v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Ja mam Win XP, podkręcony procek, karte graf. i gra mi śmiga nawet bez patchy. A tak pozatym to mam tego patcha i fixa do niego :wink: Liquid mam prosbe mozesz mi podeslac te patche na maila bo cholerka wczoraj szukalem ale kilka razy pod rzad mialem "eror 404 file not found" i sie wqrzylem i zaprzestalem poszukiwan :evil: z gory THX pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Witam, podczas gry na ścianach pojawiają się zielono-fioletowe prostokąty. W miarę zbliżania się do ściany znikają, natomiast pojawiają się przy spogladaniu w dal. Nie wiem w czym jest problem. Występował on przy Detonoatorach 31.00 i teraz po zaktualizowaniu do 41.07. Problem nie występował na karcie Elsy GF2 MX. Poradźcie....z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 No nie mow, ze podkrecasz karte i sie dziwnie pytasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 No nie mow, ze podkrecasz karte i sie dziwnie pytasz ? Nie, karta na standardowych ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...