Skocz do zawartości
Haweł

Unreal Tournamet 2003

Rekomendowane odpowiedzi

No pobawilem sie troche opengl na ver2199 i musze powiedziec ,ze calkiem calkiem. Szybsze niz d3d ,ale czasami problemy sa dynamicznym oswietleniem na broni (w takich miejscach pewno wiecie). Ogolnie gram z AAx2 na 1024/max i mam sr ok 90FPS !!! Czasami 140 czasami 45 ,ale jak troche nad nim popracuja moze byc bardzo ciekawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pobawilem sie troche opengl na ver2199 i musze powiedziec ,ze calkiem calkiem. Szybsze niz d3d ,ale czasami problemy sa dynamicznym oswietleniem na broni (w takich miejscach pewno wiecie). Ogolnie gram z AAx2 na 1024/max i mam sr ok 90FPS !!! Czasami 140 czasami 45 ,ale jak troche nad nim popracuja moze byc bardzo ciekawie :)

no to znowu trzeba zapodac softquadro na gf4 i bedzie 140 caly czas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie kiedys dawno o to pytalem i probowalem, ale w moim odczuciu szybkosc niewiele wzrosla a w grafice pojawilo sie dosc duzo bledow, jak np. w/w cienie, z daleka tekstury sie "rozszarpuja" na krawedziach, i ogolnie jakos tak smiesznie. gram na d3d i jestem zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki serdeczne!

robiłem pomiary i fps wachają się od 100 do 55 . w max detalach i na rozdzialce 1024:768 a jak włącze antylazing X4 i filtrowanie anizotropowe X 8 to fps wachają się od 50 do 24 . teraz pytanie czy wszystko jest ok czy może to słaby wynik jak na ten sprzęt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z biegu tak jak bylo all, na nie podkreconym sprzecie z AA4x bez anizo mialem flyby: 120

botmach: 40

przeciwnik a tak z ciekawosci to ile miales pkt w 3dmarku01 ?? bo masz podobny sprzet wiec jestem ciekaw :D

Morel123 cos cieniutko w 3d marku 2001, bo widze ze masz niezle podkreconą kartę. Ja u siebie mam cos ok 12600 na moim konfigu, karta ustawiona na 280/300. I mam od razu do Ciebie pytanie. Moje pamięci na karcie to Hynix 3.6 ns i idą spokojnie wiecej niz 600 ale rdzeń jak ustawie na 285 to zawiesza 3dmarka. Przygladałem sie mojej karcie i jest własciwie identyczna jak MSI, nawet kolor laminatu ten sam (czerwony). Moze radiator zle przylega? (zresztą też identyczny, tylko z logo Creativa :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, pewnie nie odkrylem ameryki, ale znalazlem mape, ktorej nie da sie uruchomic normalnie tylko z konsoli, ewentualnie z windows.

VehicleDemo.ut2

Problem w tym, ze pojawia sie tam mozliwosc prowadzenia pojazdu, tylko nie moge go uruchomic. Napisane jest zebym wcisnal [uSE] zeby go uruchomic, a w ut2003 nie ma przycisku [uSE]. Co zrobic, zey nim pojezdzic i o co w ogole w tym chodzi.

8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

j.w. mam winde xp i za cholere nie chce mi wystartowac ta gra :evil: dziwi mnie to tym bardziej ze gdy mialem jeszcze chipset via i antka 0.18 + winde 98SE wszycho chulalo normalnie a teraz nie kce. Skrecalem proca, grafe na default ale nic, zmienialem detki tez nic nie pomoglo :evil:. Szukalem na forum podobnego watku ale niestety niczego nie znalazlem (bylo o zwiechach, o trybie multiplayer... ale nic na moj temat) moze ktos z was spotkal sie z podobnym zjawiskiem z gory thx za posty

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Win XP, podkręcony procek, karte graf. i gra mi śmiga nawet bez patchy. A tak pozatym to mam tego patcha i fixa do niego :wink:

Liquid mam prosbe mozesz mi podeslac te patche na maila bo cholerka wczoraj szukalem ale kilka razy pod rzad mialem "eror 404 file not found" i sie wqrzylem i zaprzestalem poszukiwan :evil:

z gory THX

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, podczas gry na ścianach pojawiają się zielono-fioletowe prostokąty. W miarę zbliżania się do ściany znikają, natomiast pojawiają się przy spogladaniu w dal. Nie wiem w czym jest problem. Występował on przy Detonoatorach 31.00 i teraz po zaktualizowaniu do 41.07.

Problem nie występował na karcie Elsy GF2 MX.

Poradźcie....z góry wielkie dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi