Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ale i tak pewnie to sa artefakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jakbym byl Toba to bym powiedzal ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>ia na karta jak mowisz radkach:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Najwyrazniej karty nV sa niedopracowane i tyle ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 qrde pozasysalem i poinstalowalem te najswiezsze patche i nic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ale i tak pewnie to sa artefakty. artefakty, czyli.... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Przegrzewanie sie pamieci na grafie powoduje dziwne rzeczy na ekranie (paski, inne kolory, rozciaganie textur, itp). Zdejmij radiator z wiatrakiem i przesmaruj rdzen porzadna pasta termoprzewodzaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Qrde wrzuciłem starą Elsę GF2 MX i nic. Dalej te ... prostokąty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 No mnie już poszło może masz kopie walnietą sprawdzałeś u znajomych ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 No mnie już poszło może masz kopie walnietą sprawdzałeś u znajomych ??? sek w tym ze na windzie 98 gralem normalnie gierka chodzila zayebiscie a teraz nie chodzi :? dlatego mnie dziwi ten fakt :? a co do znajomych to u nich smiga normalnie :? pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Spróbowałem jeszcze raz. Zamontowałem Elsę GF2 MX i odpaliłem UT2003. Nic się nie zmieniło, dalej wielkie prostokąty na ścianach. Zapomniałem dodać, że gra zamontowana była i chodzi z obrazu zrobionego Alcoholem 120% (*.mds). Zamontowałem obraz w Deamon Tools, przeskanowałem pod kątem zabezpieczeń w ClonyXXL. Wykryła najnowszego Securom'a, więc ustawiłem takie zabezpieczenie na wirtualnym napędzie Daemon'a. Odpala Unreal'a pod GF2 MX i grafa, bez zastrzeżeń. Kolejny raz i...kaszanka. Zmieniam kartę na MSI GF 4 Ti 4200 i dalej te....prostokąty !!! Odpadam. Nie wiem czy to wina karty graficznej.... PLEASE HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 wgraj patcha 2199 i do niego craka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 witam sory za takie lamerskie pytanko :oops: :oops: ale jak odpalić tą gre po sieci?????Dodam ze ja nie jestem typem gracza i po sieci to grałem tylko w q3:( a tu se chciałem pograc i nie wiem w sumei jak...... napiszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a juz myslalem ,ze bede musial tlumaczyc ,ze trzeba ruszac myszka i chodzic strzalkami :DDD Hyh :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jeśli chodzi o granie po sieci, to mam podobne doświadczenia jak ty, więc moja wypowiedź może mieć niewiele wspólnego z rzecywistością, ale o lie wiem, to żeby grać w unreala po necie, trzeba mieć wersje orginalną gry (nie żebym uważał, że masz wersje piracką :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hehehehehhehehe ja słyszałem ze trzeba skombinować jakis cdkey ale nie taki jak sie wpisuje ....cos tam cos tam...w sumie to nie wiem... Moze ktoś jeszcze?????coś poradzi? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Jak grac? Skutecznie! :mrgreen: Pozdr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 No właśnie, właśnie, wie ktoś? Pewnie wie tylko tu nie zagląda. Ja również chętnie bym zagrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 dolaczam sie do tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Myśle, że mam rozwiązanie twojego problemu (jeżeli polega na tym, że masz nieprawidłowy CD-key), wyśle ci na priva kilka numwrków, sprawdź, któryś powinien działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 a ja nie wiem nawet o co chodzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 proste....... dzieki PALSKI--spoko luz ide wymiatać...mosznaby sie ugadać kiedyś , co nie???do pociupania. Mysle Tukamon ze nie masz problemow juz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 proste....... dzieki PALSKI--spoko luz ide wymiatać...mosznaby sie ugadać kiedyś , co nie???do pociupania. Mysle Tukamon ze nie masz problemow juz :) Pozdrawiamproste....... dzieki PALSKI--spoko luz ide wymiatać...mosznaby sie ugadać kiedyś , co nie???do pociupania. Mysle Tukamon ze nie masz problemow juz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Jest taki problem Jak ta(Ion Painter) broń działa,jak to używać> Dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 http://www.bitserwis.pl/~no13/ut2_bronie.htm I tyle w tym topicu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 niby wystarczy nakierować na wolnym powietrzu na dany punkcik i przytrzymać aż się załaduje i walnie z satelity... wszystko glanc ale w mojej wersji unreala próbowaem na wszystkie sposoby i itak mi niewyszło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 niby wystarczy nakierować na wolnym powietrzu na dany punkcik i przytrzymać aż się załaduje i walnie z satelity... wszystko glanc ale w mojej wersji unreala próbowaem na wszystkie sposoby i itak mi niewyszłoTo jaka masz wersje, chinska??? :twisted: Nie wyszlo to pech, trzeba probowac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris-diablo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Nikyo a na jakiej na przykład planszy ta broń działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 niby wystarczy nakierować na wolnym powietrzu na dany punkcik i przytrzymać aż się załaduje i walnie z satelity... wszystko glanc ale w mojej wersji unreala próbowaem na wszystkie sposoby i itak mi niewyszłomoze zly przycisk myszy trzymasz albo za krotko albo masz cos skopane z mycha :?: Nikyo a na jakiej na przykład planszy ta broń działa?na kazdej z "satelita" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 na Phobos Moon np.. ale też czasami mi tam działa a czasami nie.. tzn czasami sie faktycznie kreska robi grubsza i strzela.. a czasam w sumie prawe w to samo miejsce celuje i nie działa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 W demku walił z działa jonowego aż było mio patrzeć na multi kile, honli shity i inne, zato w pełnej wersji próbowałem i nic... laser się zapalał ale niechciało nigdzie załapać. Zresztą itak uważam że ta broń jest do kitu- zanim odpali gość mnie 10 razy zabije z młota pneumatycznego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...