Kwiecień Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ta gra uwielbia dużą ilość ramu. Gdy wyciągnę jedną kostkę to zaczyna doczytywać. Wezme od kumpla 128DDR to grać się nieda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 No tak....ale mi brakuje fpsów......czasami spada do 20 a wtedy masakra...nie da saie grać....anie chce grać na minium details . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Wiesz, nie wiem czy tak można. Nie słyszałem nic na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Z tymi średnikami nie wiedziałem :) Kata wpisy są prawidlowe na tych drogich wogole gra sie nieodpala Hmmmm ja gram na yych "drugich" i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A dokłaniej? przszukałem co się dało i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A jeszcze lepiej by było gdyby ta modyfikacja działała ................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 JA obecnie kończe na Adept i zabieram się za MasterFull. :mrgreen: Kurde ale wtopa :oops: nie masterfull a IN HUMAN :lol: 8) :twisted: :twisted: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Noo nie nikt nie skończył tej gry????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 no nieźle wymiatasz, ja narazie przeszedłem na experiant, napoczątku chciałem dać novice :), ale jakoś mi ut 2003 nie podchodzi, może jakbym więcej pograł i jak dokupie 256 ramu, a narazie kolejny raz przechodze mafie, podobnie miałem z gta3, klimat mnie wciąga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
call-(eta) Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Mam D 1,3GHz R8500 (250/250), K7S6A 256DDR BIV 40GB - czy to normalne, że się haczy w UT 2003? W 3D Mark 2001SE mam w default 6400pkt. Inne gierki też się słabo spisują. Zainstalowałem najnowsze stery , przeinstalowałem winde i dalej to samo. Wcześniej miałem Geforce 256 i D 1,2GHz w #D marku 2001SE ok. 1700pkt. a gry chodziły całkiem dobrze - co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 HAHAHAAHHAHA STARY SRAJ NA 3D marka,,, ja mam ut 2k3 na kompie w konfigu i gram w 1024 bo w innych wolno chodzi, a przynajmniej nie tak aby mozna bylo komfortowe grac,, 1024 z maksem detali a i tak jak jest mlyn to zwalnia czasem do tych 10-15 klatek... wiec wiesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCOrtes Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja nie mam żadnych problemów z UT2003, chodzi miodzio, mam w 3d marku 9200 punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja mialem na mysli ze na takim sprzecie jak mam sie spodziewalem ze bedzie chodzilo to w 1280 z maks detalem bez antialiasingu i anizo miodnie a wcale niechodzi... a w 1024 is just fine to me.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 HEHEHEHE! Oczywiście że mając tylko (:) ) Tyle punktów w 3dmarksiu i jeszcze Durona( niczym kupa złomu) możesz mieć pewne zastrzeżenia co do płyności gry:) Ale u mnie chodzi bajer i mam 11tys ze sterownikami 40.41WHQCL Athlon 1700@2100, Chaintech Apogee Deluxe, Gainward Ultra650 (rdzeń:250 na 310, pamięci 513 na 560 !! Chodzi jak modzio bez dodatkowych radiatorków) 512mb 400mhz Wilsony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 U mnie chodzi dobrze nawet w 1280x1024 w max detalach. To na podkręconym procu do 1.9 i grafice do 300/600. W 3DMark-u mam wtedy coś koło 9800. Na niekręconym sprzęcie chodzi dobrze do rozdz. 1024x768 w max detalach, a w 3DMarku- mam wtedy ok. 8600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 no nieźle wymiatasz, ja narazie przeszedłem na experiant, napoczątku chciałem dać novice :), ale jakoś mi ut 2003 nie podchodzi, może jakbym więcej pograł i jak dokupie 256 ramu, a narazie kolejny raz przechodze mafie, podobnie miałem z gta3, klimat mnie wciąga :)Congratulations :D :D Wreszcie jeden odważny co przeszedł. :roll: Koniecznie dokup sobie te 256Ramu wtedy zobaczysz co ta giera potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 W 1600x1200 AAx6 (chyba nie jestem pewien może x8 dawno tam nie zaglądałem) max detale i chodzi superrr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja pełną wersję zciagam już 3 miesiąc heheeh....qrwa..MOze w końcu w następnym tygodniu to dorwę grrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja pełną wersję zciagam już 3 miesiąc heheeh....qrwa..MOze w końcu w następnym tygodniu to dorwę grrrrWarto jest czekać giera po prostu rozpierdala 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja pszeszedłem, co prawda na Novice ale to też coś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Jak Wam się grało z Malcolmem??? Zobaczcie sobie na God Like. Ja na Adept go nie moge za cholere przejść. Na godlike jest to chyba niemożliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Na Novice to sie przeszło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Mi się zaczęły problemy od 1 przed adetp (nie pamiętam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja sie mecze na BR-Bifrost. Nie pamietam jaka trudnosc zarzucilem ale chyba cos w srodku. Gralem juz 2,5 godziny i wynik 0:0. Skur... BOTY maja jakis radar bo gdzie bym sie nie pojawil z pilka to tam leca chmara i mnie rozpier..... Juz sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>... i odstawilem ta gre. Fakt ze ladna graficzka. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja sie mecze na BR-Bifrost. Nie pamietam jaka trudnosc zarzucilem ale chyba cos w srodku. Gralem juz 2,5 godziny i wynik 0:0. Skur... BOTY maja jakis radar bo gdzie bym sie nie pojawil z pilka to tam leca chmara i mnie rozpier..... Juz sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>... i odstawilem ta gre. Fakt ze ladna graficzka. Pozdro Dexter 3X Qrwa Dokładnie podchodziłem do tej planszy kilka razy igrając po 2 godz wynik ciągle 0:0 musiałem wrzucic na novice no i przeszedłem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris-diablo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 No ja przeszedłem.... Na very novice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jA przeszedłem na adept ale co się nagrałenm to ludzkie pojęcie przechodzi troche nie lubie tego klimatu ale mnie wciągło chociaż raczej już nie będe przechodził nie mam cierpliwości wole pograć teraz w fife 2003 narazie na profesional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 lol:) ja tu widze ze nam prawdziwych wymiataczy brakuje:) hehehe w takim razie moja kolej:) masterfull i inhumen :D kap00ch rzadzi:) co wy na to :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 heh 3 poziom to o ile pamietam experienced ;) zajelo mi przejsce go z 5 h ale bez problemow przeszedlem Narazie jakos za wyzsze nie mam ochoty sie brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...