Wosiu Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hmmmm a co to za różnica co za poziom , mozecie grac na Godlike"u a gosciu ktory gra na adepcoe moze was wymieść . A tak po za tym to na masterze przeszedłem , i nie bede grał na wyższym nie mam czasu. Moim zdaniem Ut jest lepsze od ut2k3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwe Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja mam durona 600mhz i rive tnt2m64 i w 800*600 na medium detali chodzi miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja na konfigu co poniżej nie mogę pograć gra napier...... niezle i nagle chaczy nie wiem co jest grane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 MarKov:"AthlonXp 1600+ ECS k7vza3v3 256DDR noname HiS Radeon8500 2x20Gb WD 7200" interesuja, niewiedzialem ze k7vza ma ddr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Na moim athlonie 1 @ 1.1 i RIVIE TNT 16mb, nie chodzi. :cry: Jestem ciekaw dlaczego? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ehhe ...fajne..jha na moim konfigu gram sobei miodzio na normal detal i w 1024/768/32 ...a u mojego brata karta graficzna ta sama a proc p4 2,4 ghz i w 1600/1200/32 bit tez miodzio a czasem to tak tnie ze nawet i w 800/600 nie idze grac ..wtedy reset i juz jest spoko to zalezy od chyba ilosci wolnego ramu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 u mnie chodzi bardzo dobrze - tyle tylko , że na co większych planszach potrafi po jakimś czasie trochę"pochrupać" - przydałoby się jakieś 512 mb ramu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Skilled :D Wyżej niestety za mało FPS aby z botami powalczyć, szczególnie na wiekszych planszach :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja przeszedlem na drugim poziomie a moj brat na trzecim :) pozdrawiam wszystkich UT2k3 userow !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 u mnie gram na 1024 z lekko :) zredukowanymi detalami :( jakos to chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 U mnie 1024x768 + max detale... Chaczy tylko na początku planszy, gdy się pojawiasz w grze... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
81pawel Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ja mam durona 1,2 , rive tnt2 m64 , 256 ram i w rozdzielce 800x600 tak chaczy ze cosik w to grac nie umiem !! Ciekawe dlaczego ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 J muszę kupić jeszcze keden cd i dopiero go nagram (cd3) i zagram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ja na ponizszym gracie :D gram w 1024/32bit Maxed out i AAx2 i mam srednio w normalnych planszach 50-60FPS. Na tych najwiekszych jest troche gorzej ,ale ponizej 25fps raczej nie spada. Chyba ze jest z 8 botow w jednym miejscu i jest masakra :twisted: :twisted: :twisted: Jezeli chcecie zeby lepiej chodzilo przestawcie Audio3d na Software i ewent. Engine na OpenGl w ut2003.ini (+10fps u mnie) choc nie ma tylu efektow co na D3D :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A ja na xp 1500 i leadtek win fast a 250 td mam z nowymi beta sterami 11 300 w 3d mark se 2001 he he a procek ten jest troszke przysłaby dala mojej karty i w ut 2003 na 1024 768 botmach 48 fps i na 640 480 48 fps więc zmnieniam proca może ktoś chce tego xp 1500 ///// a no jeszcze odblokuje antonniusza oki lece po lakier na 4maxa na ra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 hmmmm a co to za różnica co za poziom , mozecie grac na Godlike"u a gosciu ktory gra na adepcoe moze was wymieść . A tak po za tym to na masterze przeszedłem , i nie bede grał na wyższym nie mam czasu. Moim zdaniem Ut jest lepsze od ut2k3Jak się grało z Malcolmem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jak Wam się grało z Malcolmem??? Zobaczcie sobie na God Like. Ja na Adept go nie moge za cholere przejść. Na godlike jest to chyba niemożliwe Na adept 10:5 w plecy :? Ale w koncu po wielu próbach udało się 9:10 :D ale to była tylko gra z Malcolmem, nie przechodziłem całej giery, grałem u kuzyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jak Wam się grało z Malcolmem??? Zobaczcie sobie na God Like. Ja na Adept go nie moge za cholere przejść. Na godlike jest to chyba niemożliwe Na adept 10:5 w plecy :? Ale w koncu po wielu próbach udało się 9:10 :D ale to była tylko gra z Malcolmem, nie przechodziłem całej giery, grałem u kuzyna. Czyli przeszedłeś tylko Malcoma. PS ja się z nim męczyłem 3 dni na adept (oczywiście nie po 24h) aż wreszcie dostał do 5 HA ha :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 e ja sie z nim nie meczylem ;) 1 raz mnie polzyl pozniej dostal do 4 chyba ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Jak Wam się grało z Malcolmem??? Zobaczcie sobie na God Like. Ja na Adept go nie moge za cholere przejść. Na godlike jest to chyba niemożliwe Na adept 10:5 w plecy :? Ale w koncu po wielu próbach udało się 9:10 :D ale to była tylko gra z Malcolmem, nie przechodziłem całej giery, grałem u kuzyna. Czyli przeszedłeś tylko Malcoma. PS ja się z nim męczyłem 3 dni na adept (oczywiście nie po 24h) aż wreszcie dostał do 5 HA ha :twisted: 8) dobrze zgadujesz :D Grałem póki w dupę nie dostał :D ; to było cosik koło 10 razu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 No, już mam 1 CD :P Reszta w drodze- może po jutrze będzie u mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 .....ale pogram dopiero w Niedzielę najwyżej(studia)........i do tego na razie na Geforce 4 MX 440 :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 u mnie nawet idzie pograć chocxiaż nie na najwyższych detalach. Ale jak włącze kompa i jest świeży tzn nic wcześniej nie robiłem na nim to chodzi super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a ja na tym co nizej gram na min detalach i wszystko miodzio :) jednak doskwiera mala ilosc ramu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wpisz w konsoli "stat fps" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wpisz w konsoli "stat fps"a co trzeba wpisac w konsole alby znienic kont widzenia an aieksz np 120?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wpisz w konsoli "stat fps" THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 fov 120. chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Argi, możesz użyć również programu fraps 1.9b, ale wszystkie jego funkcje (prócz bezużytecznego nagrywania filmów) są zawarte w UT2003 - czyli screenshoty i licznik fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...