call-(eta) Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 pożyczyłem grę od kolegi aby ewentualnie (po testach) ja zakupić - ale nigdzie jej nie ma - więc obecną wersję traktuję jako shareware :)) pogram kilka(naście) dni i skasuję z dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ten 2 plytowy jest jakis zly????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ten dwuplytowy to beta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 qrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 qrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a tobie co?? [gluteus maximus] sie rozdarła :lol: Jak juz klniesz to powiedz o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Atego triala nie mozna jakos spatchowac zeby za 20 dni nie przestal dzialac ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 U mnie na 1024x768 + max detale (wszystkie!!) + eax smiga az milo tylo czasami jak sie z 10 botow pod lufe nawinie to zwalnia ponizej 20fps ogolnie 40-50fps :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 na moim konfigu tez chodzi miodzio w 1024x768x32Bpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 1024x768 + detale na max (all) + eax i tylko przy wiekszej "imprezie" lekko zwalnia ogolnie 40-50 fps :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 . EPoX 8k3a+ + Athlon XP 1800+ + WinFast GeForce 2Ti (250/500) + ram 256 MB (w biosie na TURBO) = 1024x768 , detale na HIGH czasami lekko zwalniało, ale minimalnie, nie przeskadzało wcale HAHAHAHAHAH..................włącz sobie stat fps.....moge sie założyć ze jak odpalisz otwarta mapę TEAM DM albo CAPTURE THE FLAGE to ci klatki bedzie na fioletowa wyświetlać i bedziesz miał wyświetlanie w 40 % poniżej 20 fps....płynnie na gf2 to nie możliwe. U mnie nie chodzi płynnie na XP 1.7 512 ram i gf3 .....chyba ze płynnie to dla was 20 fps :) HigBee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 1024x768 32 bit wszystko na highest/high po zabawach w sterowniki i optymalizacji wsjo chodzi plynnie Tak to wlacz sobie mapke OCEANIC ALBO PHOBOS2 i daj chocby 4 boty u mnie chodzi strasznie czasami dochodzi do 20 FPS a nawet jeszcze mniej ..tylko że KAt ma ati 9700....:) wiec ma prawo chodzi p[łynnie nawet bez optymalizacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Siema! Nie bardzo wiem jak odpalic Utk2k3 w sieci. Po wyszukiwaniu serwerów nie wyświetla mi ani jednego. Również gra hostowana przez kumpla nie jest u mnie widoczna. Pomóżcie.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Musisz ściągnąć patch z sieci i zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Koledze chyba chodzi o to, czy jest sposób na granie na necie na kopii zapasowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No tak... ciemny jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A co nie da sie grac na "kopii zapasowej" po necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 da sie grac na kopi zapasowej ale tylko na grach lan... w prawdziwej sieci juz nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a nie mozna tego jakos uniknac? np. jakies kali or sth like that? Niektorzy np. boja sie grac z orginalnych plytek ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogun Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 LOL niekapuje postów które napisaliście zrozumiałem coś że chyba na kopii gry niemożna grać ?? oświeććie mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Co jest? Nie wierze że nikt nie gra po sieci w Ut2k3 na kopii zapasowej (ofkoz po to żeby sobie nie zniszczyć oryginału)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Szogun ;) ta kopia zapasowa to tak jak piwo bezalkoholowe z oczkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 (...)Nie wierze że nikt nie gra po sieci w Ut2k3 na kopii zapasowej (ofkoz po to żeby sobie nie zniszczyć oryginału)... (...) Niektorzy np. boja sie grac z orginalnych plytek ;) ;) ;) swite slowa panowie ;) :lol: Szogun ;) ta kopia zapasowa to tak jak piwo bezalkoholowe z oczkiem :Pwiesz teraz juz mozna reklamowac normalne piwo po 22 takze bezalkocholowych reklam juz sie niezobaczy ;) ciekawe kiedy przyjdzie kolej na reklamy "kopi zapasowych" i po ktorej godzinie bedzie mozna je wyswietlac w tv :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Pawel IMHO do tego bedzie zmierzac marketing. Czy widziales najnowsza reklame Bolsa? Przeciez teraz to juz jest tylko Lodka Sport. I kazdemu sie juz kojarzy z (Ł)odka Bols ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Witam was mam takie pytanko czy jest jakas mozliwosc pogrania w UT2k3 na necie oczywiscie w wersji pira... znaczy edukacyjnej...???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Oczywiscie ,ze mozna. Np jak ja postawie gre. Inaczej sie nie da. Wiec moze tak. Moge postawic gre w UT2003 ,bo sam bym zagral z kilkoma osobami. Wiec prosze sie zglaszac w tym watku. Jak dobrze pojdzie to moze jeszcze dzisiaj zagramy. Potrzebne jest ok 6 osob. Prosze o kontakt na GG1884407 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Moze wyjasnie jeszcze co do gry po sieci na oryginalach inaczej. Jest mozliwa gra ,ale jedynie jezeli ktos niezalezny postawi server. Bo jak zauwazyles gra potrzebuje sie polaczyc sie z servem epic-a ,zeby moc sobie wyszukiwac servy do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Moze wyjasnie jeszcze co do gry po sieci na oryginalach inaczej. Jest mozliwa gra ,ale jedynie jezeli ktos niezalezny postawi server. Bo jak zauwazyles gra potrzebuje sie polaczyc sie z servem epic-a ,zeby moc sobie wyszukiwac servy do grania.jest taki programik "the all seeing eye" i on znajduje serwery bez pomocy epica i nawet da sie grac tyle ze serw musi miec wylaczone statystyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zaraz zaraz, czy ja dobrze zrozumialem :?: Nie mozna grac na LANie w UT2K3 bez jakiegos majstrowania "wszystko widzacymi oczyma" :?: :( Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Przeciez napisal, ze chodzi mu o granie w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja, ja jestem chętny :) i jeszcze może jedna osoba, ale to nie jest pewne, ja chętnie zagram btw znacie jakieś servy na których można pograć, wchodzę przez "All seeing eye" i nic, widzę tylko ip seva i nic się nie dzieje, podajcie jakiś serv, który ma wyłączone stats (jeżeli to prawda że na takich można pograć na kopii bezpieczeństwa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...