tomcyk Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A ja własnie przestałem rąbac zeby Wam napisac jaka to jest zajebusta gierka:)Sproobujcie sciagac z http://www.3dgamers.com i z servera Kalifornijskiego mnie sie sciagneło w 40 minut więc nie jest tak żle:)Powodzenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Ooo taaak, to jest to :). Srednio 73 kB/s, pod koniec dochodzilo prawie do 77 :). Krotko mowiac - fajny downloadzik w niecale 23 minutki hehe. Serdeczne podziekowania dla pomyslodawcy umieszczenia pliku na FTP :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 demo ut jest calkowicie dobre, trzeba to rozpakowac recznie i odpalic SystemUT2003.exe; po prostu setup.exe jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y, rzeszta dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mam problem. po zakonczeniu meczu restart i wywala mnie z servera WTF ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Swietnie !!!!!!!!!! Cały czas miałem maxa swojego łącza (32 kb/s), szkoda, tylko, że mój proxy nie ma skaszowanej waszej stronki, znaczy się nie da się chyba skaszować FTP`a (tak bym miał 64kb/s) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 K***a!! Ja mam 2Mbps a to ściąga się 0,8 kB/s!!! Co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 K***a!! Ja mam 2Mbps a to ściąga się 0,8 kB/s!!! Co jest?Hehe :) moze 2kbps :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 demo ut jest calkowicie dobre, trzeba to rozpakowac recznie i odpalic SystemUT2003.exe; po prostu setup.exe jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y, rzeszta dziala. U mnie wyskakuje bad CRC czy to recznie rozpakuje czy automatycznie :-( Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a sciagaliscie z gry.wp.pl, tam szybko idzie (mi 128 kb/s sciagal), ja sciagalem i plik jest dobry, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zajebisty masz sprzet GRAHAMbuahahahahahahahahah :D :lol: :D :lol: myslalem ze sie posikam :Dno co wy, przecież widać na kilometr że to podpucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 lisek uruchom wreszczcie dzial pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wiec mi pomogło takie coś zainstalowałem Winrara 3.0PL i rozpakowałem Plika do folderu i z tamtąt zainstalowałem juz normalnie unreala i gram PS.Giera Full WYPAS :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 demo ut jest calkowicie dobre, trzeba to rozpakowac recznie i odpalic SystemUT2003.exe; po prostu setup.exe jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y, rzeszta dziala. Z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y? U mnie działa wszystko dobrze pod moim XP'kiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Kaloryfer powiedzial: ChrisG sproboj sciagnac z www.gry.wp.pl|Pliki i juz tam se zajdziesz. Co do UT2003 to juz dawno po sieci krazy pelna wersja. Kaloryfer co ty pleciesz jaka pelna wersja..??? to tylko leaked beta ktora nieprzypomina nawet oryginalu ktory wyjdzie i niejest z nia kompatybilna.. ale bzdury opowiadasz,, myslalem ze juz wszyscy to wiedza a tu taki numer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 lisek uruchom wreszczcie dzial plikiNa razie marco męczy się z nowym systemem newsowym - później zrobimy pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 może wy będziecie wiedzieli co z tym zrobić mam mały problem z UT2003 i to samo dzieje się na SBlive i na zintegrowanej UT2003 Build [2002.05.31.18.31] OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1470 MHz with 319MB RAM Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zajebisty masz sprzet GRAHAMbuahahahahahahahahah :D :lol: :D :lol: myslalem ze sie posikam :D:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 u mnie spoko (40 min sciągania) łoję już od kilku godz. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zajebisty masz sprzet GRAHAM co wy od niego chcecie? przecież DOOM mu chodzi (tylko nie pamietam czy II też) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 No własnie... znudzilo mi Instant Action. Zna ktos sposoby na gre przez Internet? Podobno serwer unreala jeszcze nie dziala ale np gra p2p? Jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ja mam same problemy na tych serverach co sie konczy gra loading new map i wywala mnie non stop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ja mam same problemy na tych serverach co sie konczy gra loading new map i wywala mnie non stop To masz szczescie ze chociaz cie łączy z serwerem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A czy to demko ma opcje Multiplayer LAN? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wystarczy Zainstalowac najnowszego GameSpy 2.62 i po bulu oto link gdzie mozecie zassac ten malutenki pliczek :D http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,2663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 OK juz jest dobrze... Norton Intenet Scurity nie puszczał dalej... Ale siara :oops: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 cze ma ktos z was moze kluczyk to tej wlasnie gierki , wersja full dziala tylko 15 dni :( szukalem na astalavista tam tez nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A muglbys dac namiary ut2003 ? oczywiscie jezeli takowe posiadasz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 heheh..to żaden full tylko build 927- mam to z pół roku już :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 sciagnolem to z dc , masz racje to build 927 zajmuje tylko 921 mega ;) a swoja droga jak ty radzisz sobie z key-em ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Tylko z DC?Moze skad indziej tez by sie dalo sciagnac--dajcie jakies namiary:) Pozdrowienia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...