Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 qrde... to nie to forum.. www.astalavista.box.sk www.deluxserials.com www.cracks.am Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A ja przeszedłem kilka poziomów i mi sie znudziło :roll: tak czekałem na tą gre a jakoś mnie nie zachwyciła, teraz przycinam na Return to Wolfenstein Castle na hard :lol: wole takie klimaty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja polecam www.gamecopyworld.com - wszystkie patche do najnowszych gier:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 i nie zadawaj wiecej takich pytan.... bo ktorys admin sie wkurzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 INHUMEN.... Siedziałem 5 godz.... :P NIeźle ja jestem w połowie. Jak przejde GodLike to będzie ze mnie kolo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 adept też sie udalo :D ale jak pisalem wczesniej malo fps i wyzej juz chyba nic nie zdzialam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ja rowniez mam problem z mp w unrealu2k3 - otoz gdy wchodze w opcje multi-player i gre przez internet tam gdzie powinienem miec serwery nie mam nic!:P Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Jak się robi combosy w tej grze?? Udało mi się tylko zrobić speed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A mnie ultra albo mega kill (nie pamietam co wyzej). :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Jesli jusz o killach to zrobilem 'Ludicrous" i "Holy Shit" Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A mnie, MONSTER KILL ! A tak poza tym, to jak sie zarzuca speed/ adrenaline ? Mi sie udało pare razy, ale raczej przypadkowo i nie wiem jak to się włącza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Speed wcisnij szybko 3 czy cztery razy ruch do przodu. Ale wiem, że można zrobić jeszcze np. niewidzialność - tylko nie wiem jak ;) Co do killów - często robie head-shoty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Niewidzialnosc tez mialem ale nie wiem jak sie ja zdobywa ;) A head-shoty to na pozadku dziennym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Pytanko, jakie są stopnie dla multi kill'a? Multi Kill Ultra Kill Mega Kill Monster Kill ??? Kill ??? I komu jaką bronią co sie udało? Ja swojego monster kill'a zrobiłem minigunem. I na jakim poziomie botów średnio kto gra? (przydałaby sie ankieta ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja baiwie sie z modami i mam tylko jedna bron (skutecznosc wlasciwie 100%) A poziom botow skiled lub nastepny ;) Mnie wystarcza. A przeszlscie single player'a :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja gram również na skilled i adept, wyżej to muszą grać jacyś mianiacy. Przeszedłem singla na poziomie experienced. Najwięcej kłopotów miałem z bomb run'ami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 kilkukrotnie w tył - booster. Odnawia się zdrowie i pancerz jak się zabija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 speed się robi 4 razy do przodu, 4 razy do tyłu daje efekt powolnego odnawiania się energii jest jeszcze kilka - tylko nie pamiętam jak się je uaktywnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 2 razy w lewo i 2 razy w prawo ( lub odwrotnie nie pamiętam ) to niewidzialność i 2 razy w przód i 2 razy w tył daje coś jakby szał bojowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Niewidzialnosc: lewo, lewo prawo, prawo Przyspieszenie: przod, przod, przod, przod Berserk: przod, przod, tyl, tyl Zdrowie: tyl, tyl, tyl, tyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam problem z mp w ut2k3 - otoz kiedy wchodze do mp nie mam serwerow proboje wyszukiwac jakies ale nic nie znajduje dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam problem z mp w ut2k3 - otoz kiedy wchodze do mp nie mam serwerow proboje wyszukiwac jakies ale nic nie znajduje dlaczego?a niegrasz przypadkiem na "kopi bezpieczenstwa" ;) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam problem z mp w ut2k3 - otoz kiedy wchodze do mp nie mam serwerow proboje wyszukiwac jakies ale nic nie znajduje dlaczego?a niegrasz przypadkiem na "kopi bezpieczenstwa" ;) :roll: niedobry pirat, niedobry, hłe, hłe... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam problem z mp w ut2k3 - otoz kiedy wchodze do mp nie mam serwerow proboje wyszukiwac jakies ale nic nie znajduje dlaczego?a niegrasz przypadkiem na "kopi bezpieczenstwa" ;) :roll: Mozliwe=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam problem z mp w ut2k3 - otoz kiedy wchodze do mp nie mam serwerow proboje wyszukiwac jakies ale nic nie znajduje dlaczego?a niegrasz przypadkiem na "kopi bezpieczenstwa" ;) :roll: Mozliwe=] no to trzeba kluczyk zmienic bo widac twoj nalezy do tych "popularnych" :) ja tam polecam szukanie gier przez The All-Seeing Eye tam kluczyka niesprawdzaja - szukaj serwerow z wylaczonymi statystykami to pograsz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 probowalem sie laczyc na ip, ale laczy sie z 10min i nic:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 lol, niezle ale jednak wole widziec kogo fraguje=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Tak super utrudnienie i ustawcie koniecznie na GodLike (w ciągu 1min -1000fragów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wyszedł już patch 2186 do ut2k3 UT2k3 patch 2186 jeszcze go nie przetestowałem czekam aż ukaże się jakiś "krakowiaczek" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 link mi nie dziala 2x dales http:// :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...