elmo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 sorry :wink: już zmienione :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 W UT2k3 na mapce DOM-Ruination mam jakiegoś głupiego buga w poblizu punktu B na jednym poligonie brak tekstury - tylko błekitny kolor. Czy może to spowodować łatka - mam 2186? Myślę że nie więc czy ktoś miał taki problem? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hmm, dziwne to dosyc bo ja nie mialem takiego problemu w utku, ale zassaj latke - to powinno pomoc:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 A więc tak. 1. Jak połączyć się z jakimś serwerem? Wybieram w settings Cable i co dalej, bo wogóle nie pokazuje mi żednych serwerów. 2. Zainstalowałem sobie patcha 2186 i przy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>niu pokazuje mi okienko że nie znalazł karty video 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ten sam problem. nie pytam(y) czemu tak jest, tylko co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 1. jak nie znajduje serwerow to znaczy ze masz "kopie zapasowa" ze zlym kluczem :) 2. moze ta gierka nie obsluguje gf4 quadro?? ale nie mam zielonego pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 mysle, ze to raczej problem numer 1. wplywa na problem nr.2. trzeba bedzie znalezc lepszy klucz... jakies pomysly ? jak sa to poprosze na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Nacisnij REFRESH / UPDATE. I wybierz opcje Internet oczywiscie:roll: Upewnij sie ze nie masz FIREWALL wlaczonej. A co do kopi "zapasowej" to nadal mozesz zobaczyc servery tyle tylko ze na nich grac nie mozesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Cholera sprzet taki jak w podpisie a gra na niektórych lewelach tak sie dławi jak nie wiem i to nie wina karty bo na starszym kompie az tak sie nie dławiło a był to Athlon 1000 512 SDR i karta jak w podpisie a i Płyta głowna Asus A7V133 a teraz cholera no nie wiem mam Catalyst 3.1 Dorectxa 8.1 najnowszego patcha i SP 1 Do XP no nie wiem co sie dzieje!!!POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 ja to bym ci proponował zrobic formata , resinstal i zflashowac radka do 9100 tak jak ja , gram teraz na 1024x768x32 bit wszystko na high(nie hghest bo swapuje :( ) i gram bez zadnych dławien , czasami tylko gra spowolni , ale sie nie przytnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Zainstalowałem UT 2003 co tylko po Formacie a opcje to wszystko na Hghest ale na takim kompie nie powinno sie tak dławic ale to nie ze skacze tylko normalnie sie zaczymuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 heh przestaw detale na high bo różnica między high a highest żadna a działanie o wiele szybsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 heh przestaw detale na high bo różnica między high a highest żadna a działanie o wiele szybsze :)dokladnie zrob tak jak kolega mowi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Hmm jak mowisz że ci staje , to pewnie masz swap z dysku , ale cięzko mi sobie to wyobrazic przy 512 mb ram hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Bylo glosno o oszustwach w 3dmarku z powodu zanizania jakosci obrazu przez R8500 i dlatego zaczal doganiac gf4ti4200 .NV sie strasznie o to burzyla. Ale nic nie wskurala bo wyszlo wczesniej na jaw, ze NV oszukuje w planszach miedzy testami (wersja SE i patch 330 to naprawil). Dlatego Wam tak cienko gry chodza na max detalach w niektorych grach (UT2k3, NFS HP2). Byc moze przerobka na R9100 pozbywa sie tego problemu. Ponoc w silniku UT2k3 sa jeszcze wyzsze detale. Ale one wymagaja karty z 256 ramu na pokladzie :P Wiec pozostaje albo obnizac detale w grach na jeden stopien nizsze albo biosowac na R9100 (ale nie wiem czy to pomaga w 100%). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Kaeres . może masz i racje niestety juz niedługo się nacieszymi highest :) pozatym mi chodzi spoko ale highest co jakis czas mam 1-2sec swap , a tak grac nie lubie pozatym roznica miedzy high a highest jest znikoma tlyko tesktury zajmuja 2x wiecej miejsca w ramie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 no! to znikoma! hehehe (a na 17" to napewno w oczy razi taka różnica w jakości) To ja bym jeszcze włączył aniso na max i AA też na max - to będzie mega max super wyglądać :) przepraszam ale rozbawił mnie ten wątek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Tak swap to jest faktycznie wina malej ilosci ramu. Ale problem Milo jest zgola inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jak ktoś mi powie, że radek 8500 wyciągnie płynnie UT na Highest w min 1024/768 to lepiej niech nie mówi hehehe znowu przepraszam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jak ktoś mi powie, że radek 8500 wyciągnie płynnie UT na Highest w min 1024/768 to lepiej niech nie mówi hehehe znowu przepraszam :) wyciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 PEwnie ze wyciągnie jak moj radeon 9000 pro 128 mb ciągnie bez problemu i nie takie rozdzielczosci jak 1024x768 , co do unreala 2 dzisa j go testowalem i chodzi wmiare plynie na 1024x768 na full detalach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 UT to spokojnie ale UT2k3 to sie rozklada na 20 fps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Nie pamiętam czy wyżej jest już tylko Ultra High ?? Jeżeli tak to wyniki tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ustawiłem wszystko na High i szybciej chodzi a ruznicy zeczywiscie zadnej nie ma miedzy High a Hghest ale nadal na niektórych planszach troche sie dławi ja nie wiem co to sie dzieje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Może kwestia ramu na kracie i ustawień dla AGP - ta gra ma olbrzymie textury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 E tam. Mi chodzi fajnie. U2 tak samo jak zaloze 512 ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 mi też chodzi nieźle w ultrahigh ale szukam porzyczyny żę koledze chodzi wolno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Nacisnij REFRESH / UPDATE. I wybierz opcje Internet oczywiscie:roll: Upewnij sie ze nie masz FIREWALL wlaczonej. A co do kopi "zapasowej" to nadal mozesz zobaczyc servery tyle tylko ze na nich grac nie mozesz. tez tak mysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Milo , proponuje na początku zwiekszyc W biosie AGP aparature size czy jakos tak na 128mb jak mozesz wyzej daj 256 , chociaz to juz moze byc przesadą BTW może mi ktoś powiedzieć za co głownie odpowiedzialne jest detalizowania , tzn mam na mysli co przy mocniejszym detalizowaniu obciąza , czy dzieli sie to "po równo" między Ram cpu gpu i nie da się tego stwierdzic , i poprostu musi panowac równowaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Chyba że włączyłeś ULTRA HIGH TEXTUR LEVEL ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...