robin64 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A czy to demko ma opcje Multiplayer LAN? Demko (super) umożliwia grę m.in. w trybie Multiplayer LAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Wrzucilem jeszcze ostatniego patch'a. ftp://ftp.tweak.pl/pub/temp/UT2003-Demo-Patch-1.exe - 3MB Demo Patch: (3megs) Fix List: - Fixed support for Voodoo3 / Matrox G400. - Fixed initial framerate hitches in network play. - Fixed the jittery screen updates in the server browser when sorting by ping. - Fixed a possible DoS attack in the server code. - Fixed a few other minor potential crashes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam takie pytanie jak wam działa UN 2003. MAm pełną wersje i przy pełnych detalach w roz 800x600 potrafi zejść poniżej 25 klatek, widać wyraźnie że traci płynność. Pytam dlatego że mam Atlon XP 1800+, GF4 TI 4400, 256 ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Lisek czekamy teraz aż wrzucisz pełna wersje UT2003 :) Tak po cichaczu mogłaby tu lezec z tydzien :P Np. na hasło :) Czemu nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 To po pierwsze masz jakąś "beta pełną wersje" a po drugie zajrzyj po wyniki na tym forum. Są tu chyba ze dwa wątki na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 btw jak wlaczyc zeby pokazalo ile fps mam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 może wy będziecie wiedzieli co z tym zrobić mam mały problem z UT2003 i to samo dzieje się na SBlive i na zintegrowanej UT2003 Build [2002.05.31.18.31] OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1470 MHz with 319MB RAM Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine musisz wejsc do folderu z gra i oddzielnie zainstalowac ALAudio, nie pamietam w ktorym folderze to bylo ale wiem ze jak to zainstalowalem to mi to pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 btw jak wlaczyc zeby pokazalo ile fps mam ? w konsoli wpisujesz STAT FPS natomiast zeby zrobic test uruchamiasz plik BENCHMARK w katalogu SYSTEM (katalog GRY) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 już wiem co mam zrobić ale dzięki PS graj jest za...........ta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A wyszedł juz UT 2003 (pelna wersja znaczy sie). BO ja nie slyszalem chyba ze mnie to ominelo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja mam jush chcesz to ci moge pchnąć 6zł + wysyłka na twój koszt 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Gra jest na 2 cd, plansz jest od cholery no i wszystko działa, więc to chyba pełna wersja. Co do pytania to wiem że były juz takie wątki poruszane, ale chyba większość sie opierała na demie Unreal. A ja bym chciał wiedzieć jak chodzi ta gra w pełnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja mam jush chcesz to ci moge pchnąć 6zł + wysyłka na twój koszt 8) To na pewno biuld 927. Po wyjściu z dema jest możliwość kupna niby, wchodzę a tam nic- żadnej ceny- coś tam dziękujemy zazainteresowanie i tyle :wink: Praktycznie na 100% nie ma jeszcze pełnego UT2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A instalujesz to przez jakiś program np. wizzard czy jakieś menu ci wyskakuje? Bo może się jednak mylę :o Poszukaj jakiś logów w zakładce System tego Unreala- tam powinno pisać, jaką masz wersję. Powinie być taki plik : UT2003.log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam takie pytanie jak wam działa UN 2003. MAm pełną wersje i przy pełnych detalach w roz 800x600 potrafi zejść poniżej 25 klatek, widać wyraźnie że traci płynność. Pytam dlatego że mam Atlon XP 1800+, GF4 TI 4400, 256 ram. Pewnie dlatego że masz bete, bo finala jeszcze nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 jesteście pewni że jeszcze nie ma pełnej? bo nie dawno się z kumplem o to spieraliśmy... ale popatrzcie na np warcrafta 3 tesh był na jakiś czas przed premierą... ta wersja kumpla ma 2,5 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 jesteście pewni że jeszcze nie ma pełnej? bo nie dawno się z kumplem o to spieraliśmy... ale popatrzcie na np warcrafta 3 tesh był na jakiś czas przed premierą... ta wersja kumpla ma 2,5 gb Zobacz ten plik w zakładce system w folderze gry UT2003.log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Moim zdaniem to tez ten wlasnie build 927 o ktorym wspominalem wczesniej(zajmuje doklandie 2,5gb) a sugeruje sie tym wlasnie ze chodzi duzo slabiej niz demo, ten build 927 byl jeszcze niedopracowany ale byly przynajnmnie wszystkie mapy :) no i mutator INSTAGIB :) jak uruchomilem u mnie demo sam sie zdziwilem ze tak dobrze chodzi w porownaniu z beta. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Hej! Problem, mam dosyć dziwny. Otóż, w sobotę ściągnąłem demko. Sprzęt mam taki jak w podpisie... Gra na opcjach default chodziła tragicznie, skoki takie, że grać sie nie dało. Nie miało znaczenia czy odpalałem 640x480 w minimalnych detalach czy 1024x768 w maksymalnych, gra skakała identycznie, przy 2 botach... szkoda gadać... W niedzielę, dobry znajomy, polecił mi, żeby zainstalował Via 4 in 1, i tak też zrobiłem, a po tym zaraz od nowa detonatory 30.82 (mój system Win98SE). Szczerze mówiąc wątpiłem czy to coś zmieni, ale efekt przeszedł moje oczekiwania! GRA DOSTAŁA TAKIEGO KOPA, że nie mogłem uwierzyć, mało tego, że śmigała bez przeskoków w 1024x768 w 32 bitach i wszystkich detalach na maksa, to jeszcze nie było spowolnień nawet jak w tle miałem zapuszczony program p2p KAZAA (a wiadomo jak to zapycha system) ! W poniedziałek gra śmigała świetnie! DZIS stała sie rzecz niewiarygodna. Gra znowu skacze, identycznie jak w sobotę. Odpaliłem, zmieniłem rozdziałkę na 1280x1024 (dla spróbowania) w tle miałem Kazaa włączoną, i gra chodziła potwornie. Zmieniłem rozdziałke spowrotem na 1024x768 i NIC NIE POMOGŁO! Wyłączyłem kazee, tez nic. Zreintalowałem demo, na defaultowych opcjach skacze tak, że mi sie smutno robi... No po prostu niewiarygodne. W ciągu tych 2 dni nie instalowałem ani jednego kawałka software'u. Komputer w niedziele nagrywał płytki, a w poniedziałek ściągał i odtwarzał fillmy... CO JEST GRANE! ? Czy to może być wina Via 4 in 1? nie wiem czemu po prostu zniknęła wydajność cudem zyskana na przestrzeni jednej nocy! Ktoś może ma rozwiązanie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Znam ten ból- mniej więcej tak było u mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja mam zainstalowane via 4.43v i gram w rozdzielczości 1280x1024x32bit z max. detalami z włączonym antialiasingiem i innymi bajerami. Gra śmiga, żadnych spowolnień, skoków, super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 no ... mi też śmigała, ale przestała....:(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Masz zainstalowanego patcha 1 do tego dema? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Tak, mam, ale chyba nawet nic nie zmieni... Z tego Co wiem i czytałem, patch pomaga z obsługą kart graficznych Matroxów i innych, a na żadnej stronie z "Troubleshooting" nie widziałem jeszcze znikającej i pojawiającej się wydajności... Najwredniejsze jest to, że gra DZIAŁAŁA ślicznie i przestała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Zainstalowałem Via4in1 (v443, a w niedziele instalowałem v441) i detonatory znowu, ale nic nie pomogło... wciąż skacze, może tylko marginalnie mniej... ale to nawet nie jest namiastka sytuacji z niedzieli i poniedziałku... Patch, zainstalowałem dopiero wczoraj, przedtem chodziło bez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 MAm takie coś " Version: 927 (119.25)","UT2003 Build [2002.05.31.18.31]" Macie racje to musu być demo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ha! Nkt nie ma pomysłu? Chyba tylko reinstalka systemu, ale dla jednej gry nie będę się męczył... tylko trochę to wkurza, że na sprzęt wydajemy kupe forsy, a mimo to i tak nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 To nie Demo tylko beta( prawie pełna wersja z różnymi błędami i nie ukończona). Demo miało oznaczenie podajże 907 i chyba jeszcze 891??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 no tu byś sie rob_e przeliczył z tym doomem :wink: ja mam dopakowana 486 sx33Mhz 16mb ramu i 4mb s3virge i doom1 to w zmniejszonym okienku a 2 w minimalnym i chaczy!!! 8) Ej, to jakiś kiepski sprzęt masz, bo ja na swoim 486 DX2 66 MHz z 0,5 mb grafiką i kartą dźwiekową mozarta (total shit) grałem spokojnie a miałem ledwo 4 MB RAMU!!! Przez ten ramik, to mi 30 plansza skakała, ale poza tym było spoks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Czym sie rozni to demko od wersji beta nr1 (ok 270MB spakowana) i beta nr2 (ta duuuuza, prawie 1GB) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...