3bynio Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 CZY AGP 8 JEST OBSŁUGIWANE W WIN 98 :?: BO U MNIE JEST TYLKO X4, 8 NIE MOGĘ USTAWIĆ. DODAM JESZCZE, ŻE MÓJ SPRZĘT OBSŁUGUJE AGP 8, ZARÓWNO KARTA GRAFIKI JAK I PŁYTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 jest .BTW wylacz caps lock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bynio Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 jest .BTW wylacz caps lock to jak to włączyć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 jest .BTW wylacz caps lock to jak to włączyć :?: Trzeba nacisnąć taki w miare duży klawisz na klawiaturze z napisem Caps Lock. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Temat się ciekawie zapowiada, ciekawe co bedzie dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 nie kombinuj z wlaczaniem agp 8x bo to i tak nic nie da w wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 W/g mnie da ale nie wiele. A w biosie masz właczone X8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bynio Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 jest .BTW wylacz caps lock to jak to włączyć :?: Trzeba nacisnąć taki w miare duży klawisz na klawiaturze z napisem Caps Lock. :wink: ciekawe jak długo nad tym myślał :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...