Jacek Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ściagając jakis plik w kazaa po jakims czasie lubi się wyzerowąc. tz ściągac lik od nowa.. Mam kazaa rewolucja, nie sa dze by polka wersja powodowła takie problemy :/ Zauwazam takie coś choc w mniejszym stopniu w imeshu. Może to być spowodowane ustawieniami na serwerze.. troche wątpliwe ale co tu innego wymyśleć? ;) Jak ktoś ejst w stanie doradzić to dziekuję.. :) ps. emule i dc i tak nie moge uzywac.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 U mnie się zeruje kiedy koleś od którego sciągam rozłączy się z netem albo wywali mnie z uploadu(kazaa baaaaad :baranek: :baranek: ) i jak łączy sie z nowym userem to wtedy się zeruje :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ku... :/ Już myślałem nad zaisntalowaniem innej wersji kazy ale mi przeszło. A kedyś działało to wszystko tak pieknie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Niestety więkość leecherów siedzi w kazi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...