Skocz do zawartości
Grzesioo

GeCube 9550XT, Sapphire 9600, czy może 9600PRO?? :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam zamiar zmienić moją kartę (podpis) na coś ze stajni ATI. Głównie dlatego, że teraz Ti4200 są w cenie i może tego opchnę za 450 etc. :P Dobra, w każdym razie jak już by mi się udało opchnąć obecną kartę... o właśnie a może chce ktoś kupić??

Gainward Ti4200 64DDR chodzi spokojnie 300/600, fajniuśkie chłodzenie Thermaltake Booster!!! Karta jeszcze 1,5 roku na gwarancji, chłodzenie też coś koło tego. :] Jeżeli chcesz kupić zapraszam na GG (2918987) lub mail (grzesio@op.pl). Sprzedam od ręki za 450! Ale ja nie o tym tu chciałem. :]

Więc co byście mi radzili z 3 kart podanych w temacie. Pierwszej chyba nie trzeba przedstawiać, druga standardowy 9600 (128MB/128bit, taktowanie chyba to ma 300/400 (?) ), trzecia to Gigabayt 9600 PRO za jakieś 500 zeta mniej więcej (potaniały ostatnio).

Dzięki za pomoc! :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Radek 9600pro wypadnie lepiej, bo rdzeń może polecieć 500MHz albo więcej, a na tym 9500 400MHz raczej nie uzyskasz (tylko nieliczne egzemplarze), a pamięci na 9600pro też sie lepiej kręcą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, ja to mam szczęście - w sklepie, w którym miałem już zamawiać tego Radka już go nie ma i prawdopodobnie nie będzie :( Znacie może jakies sklepy internetowe, w których jest ten radek w jakiejs niskiej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi