JarenicK Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Chcę kupic kartę TV która przy odpowiednim oprogramowaniu pozwoli na ogladanie canal+ Jaką możecie mi polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Wyczuwam w powietrzu delikatny lekko łodkawy zapach dorodnych bananów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonderwall Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Chcę kupic kartę TV która przy odpowiednim oprogramowaniu pozwoli na ogladanie canal+ Jaką możecie mi polecić? nie wiem jakiego softu uzywasz ale pod Borgiem TV nie dziala wieksza czesc nowszych tunerow z chipsetem conexa i innych Wlasciwie jedyna opcja jest starszy chipset 787 montowany np; w leadteku 2000 deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarenicK Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Wielkie dzieki wonderwall No ale chipset to ma chyba 878 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 C+ można odkodować na każdym tunerze ze sterami WDM 9czyli w zasadzie na KAŻDYM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarenicK Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 C+ można odkodować na każdym tunerze ze sterami WDM 9czyli w zasadzie na KAŻDYM).8O 8O 8O co do za stery? Gdzie je można dorwać? Skoro mozna za pomocą tych sterów rozkodować C+ na każdej nowej karcie to i z Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert Edition nie było by problemów?? A miał ktoś doświadczenie z WinFaste Deluxe i Expert - duża jest róznica w jakości i możliwościach zgrywania na dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 A wie ktoś które karty mają chipy BT848/849/878/879??? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 C+ można odkodować na każdym tunerze ze sterami WDM 9czyli w zasadzie na KAŻDYM).8O 8O 8O co do za stery? Gdzie je można dorwać? Skoro mozna za pomocą tych sterów rozkodować C+ na każdej nowej karcie to i z Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert Edition nie było by problemów?? A miał ktoś doświadczenie z WinFaste Deluxe i Expert - duża jest róznica w jakości i możliwościach zgrywania na dysk? Ja mam właśnie Experta i oglądam sobie C+ :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3a Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 przeciez WinFast 2000XP nie ma odpowiednich chipow, wiec w jaki sposob zdekodowales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 no właśnie i skąd ściągnąć te sterowniki mógłbyś to dokładniej opisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ooo i jeszcze nie zamknięty ??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 czemu ma być zamknięty prosze o kontakt na gg 5128888 osobę ktora ma taką karte i wie jak to zrobić. Moge być niewidoczny po prostu napisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ponieważ kilka osób się juz do mnie dobijało, poszukajcie mojego posta na forum.swiatobrazu.pl/dv w sekcji Karty Wideo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 a jaki tam masz nick??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Hmmm... Zgadnij - zaczyna się na r... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 probowalem i nie moglem znalezc. Najlepiej wyslji mi linka na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 radosuaf :arrow: bądź człowiekiem i chociaż podaj linka do posta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 radosuaf na tym forum co podałeś najbliższy jest nick Radosław, ale jego posty nic nie mówią. Poza tym jest wiele radko-podobnych więc powiedz coś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopic.p...t=1965&start=45 ??? Aha, jest już nowsze wersja Wilmy! Powinna być pod adresem http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopic.p...t=1965&start=45 reszta jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...