swat-department Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Mam takie pytanie zamierzam zainstalować Emule i nie wiem czy nie zawiera on w sobie spyware i innych szpiegów. Kiedyś miałem Kazae to zainstalowała mi tego, że aż głowa boli, potem polecono mi Kazae Lite jednak w niej też tego sporo było. A moje drugie pytanie czy w sieci Emule jest też tyle wirusów/trojanów co w Sieci Kazaa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Emule jak kazdy osioł jest czysty :lol: (ale beton :baranek: ). Nie ma żadnych spywarów, ale jak zechcesz to zewsząd mozesz syfy zassać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Emule nie zawiera żadnych szpiegów, ściągnij sobie wersję binaries jest to wersja, która nie wymaga instalacji; uruchamiasz, ustawiasz i działa. http://prdownloads.sourceforge.net/emule/e.../eMule0.43b.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...