tarpaN Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 2)wyslji smsa o tresji internet pod nr. 102 (info z ideii)no nie a ja tyle tego szukalem :lol: wielkie dzieki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Ja bym się może skusił na Neca e313. Na allegro moze znajdziesz poniżej 400zł. A żadna inna komórka tylu możliwości za taką cene CHYBA nie ma. ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 juz za pozno :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 NOKIA 3510 i albo Sony Erricson T68 i kupisz za jakies 350 na allegro w b.dobrym stanie i za reszte kabelek laczacy telefon z komputerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 8O ale ja jak juz napisalem mam telefon... 6510... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...