reed Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2196312.html No comment, brak mi normalnie słów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Kasa będzie sprzedawać na te trzy obiekty jeden bilet. Ale zapłacimy za niego jak za trzy. Nawet wtedy, jeśli będziemy chcieli tylko zakosztować zapachu róż, przyjemność dotąd bezpłatną.LOL :lol: To tak jakby opłacać całą trasę pociągu np. relacji Katowice-Koszalin, choć chcielibyśmy jechać tylko do Krakowa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Kasa będzie sprzedawać na te trzy obiekty jeden bilet. Ale zapłacimy za niego jak za trzy. Nawet wtedy, jeśli będziemy chcieli tylko zakosztować zapachu róż, przyjemność dotąd bezpłatną.LOL :lol: To tak jakby opłacać całą trasę pociągu np. relacji Katowice-Koszalin, choć chcielibyśmy jechać tylko do Krakowa :? Żeby nie stracić, trzeba będzie ostro wziąć się do zabawy, pobujać się, wykąpać, napatrzeć na zwierzaki, nawąchać kwiatów i objeść lodami, bo te mają być za darmo w nieograniczonej ilości. To może być bardzo męczące. - Rozważamy dwie ceny biletów - pociesza Zbigniew Widera, prezes WPKiW. W drugiej cenie oczywiście znajdzie się odpowiednio mniej atrakcj :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Czego to nie wymyślą :evil: Cyrki w biały dzień... a to Polska właśnie i pomyśleć, że jeszcze niedawno tam było tak ładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 park od kilku lat po[gluteus maximus]da - jakiś miesiąc temu czytałem w trybunie o ich kilku zarządcach - szkoda słów, banda złodzieji. teraz zarząd stojąć na krawędzi, brzytwy się chwyta. szukają każdej złotówki by spłacić dupny kredyt zaciągnięty od jakiejś firmy ( nie pamiętam jakiej ), który zabezpieczony jest hipoteką na sporo wartym terenie. zresztą, z tego co pamiętam, był już plan doinwestowania pasku przez przwdopodobnie austryjaków no i oczywiście spalił na panewce. nikt ( ze strony parku, oczywiście ) nie pomyślał o grzywnie za wycofanie sie z umowy. żal było wydać im 2K na prawnika a teraz sobie w brode plują... a pamiętacie ostatnią aferę z gruntami? park sprzedał multeximowi ( ford ) zapupistą działke za bezcen. nie wiem co to było: układ czy głupota ale wiem jedno - mio starzy sporo siana z wypłaty oddali na ten park i szlag mnie trafia jak czytam podobne felietony. państwo miało sypnąć groszem ale jak zwykle sie okazało, że ze śląska można tylko brać a dawać juz nie potrzeba... za trzy lata na terenach parku powstanie 13 biedronek, 8 geantów, 3 burdele i lotnisko. to było by optymalne rozwiązanie dla dotychczasowego prezesa - sprzedać wszystko za bezcen i mieć świety spokoj. nie wiem jak się nazywa obecny prezydent katowic/chorzowa ( czy kto tam wybiera tych idiotów na stołki ) ale proponuje za symboliczną kwotę sprzedać na market spodek kolesiom od lidla lub ul. wolności w chorzowie przemianować na toyota street - zawsze mogą sobie coś przy okazji wepchnąć do kieszeni. :SIC: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 No comments :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...