Pitekk Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jakiej cieczy używać aby się nie gryzło, chodzi mi o jakiś dodatek najlepiej coś łatwo dostępnego w sklepach, czy cały układ zalać borygiem jaki będzie tego efekt, a może woda destylowana z borygiem? Wiem że można kupić w necie małą buteleczkę za 20 zeta, ale wolałbym coś innego. Proszę o jakieś wskazówki bardzo mi zależy na tanim i pewnym rozwiązaniu tego problemu bo mam nieograniczony dostęp do chłodnic aluminiowych (setki sztuk) PS. Ostatnio wysmoczyłem taką której wymiar można zmieniać (długość)!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 sorry że się wtrące al nie chcę zakładać nowego topicu ;) a czy nagrzewnica z mosiądzu nie będzie szkodzić blokowi z miedzi? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Najlepiej używać copalu,borygo nie jest najlepszym pomysłem. Mosiądz nie będzie szkodził blokowi z miedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitekk Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Parę osób prosiło aby pokazać tę śmieszną chłodniczkę więc proszę bardzo. Nie spodziewajcie się żadnych rewelacji jest to "zwykła" nagrzewnica którą można w bardzo łatwy sposób skrócić przez zdjęcie dowolnej liczby finów i skrócenie rurek, które są mocowane do puszki z króćcami na wcisk przez gumową uszczelkę. Za kilka dni pokażę po skróceniu:D. Mam mały problem, nie mam gdzie umieścić foto:( dla chętnych na mejla ok 70 kb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 wyslij do mnie, to dam na serwer dario_t(at)rene"com"pl zamiast " wstaw . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...